Diziler & Filmler Arapça ögrenirken izleyebilecegim güzel bir dizi var mı? Lora34i Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Türkçe altyazılı seçeneği olan ve komedi, biografi ya da dram konulu filmler önerirseniz sevinirim. Güncellemeler+1 yıl Film ya da dizi* Arapça ögrenirken izleyebilecegim güzel bir dizi var mı? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Podcast ler var güzel açıkça konuşuyorlardı 0 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Arapça ne işine yarayacak? Çince öğren daha mantıklı 0 0 Yorumla
Fozxktz Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Arapça ne ya 0 6 Yorumla Lora34i +1 yıl Ne demek ne dünyada en çok konuşulan ve en çok iş imkanı sağlayan dillerden biri Yorumla Fozxktz +1 yıl Kafanı dikeyimm ya Orta Doğu angutu seni Yorumla Lora34i +1 yıl Hajsjks ırkçılık yapma Yorumla Lora34i +1 yıl Orta doğuya bir ozenmisligim yok bu arada böyle düşünmen çok saçma Yorumla Fozxktz +1 yıl Irkçılık yapmıyorum ki 6 yaşında eli oyuncak tutan bebeğe sahip olana oluyorum senin yaşın kaç ya Yorumla Fozxktz +1 yıl Var nasıl yok kapalı mısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Podcast ler var güzel açıkça konuşuyorlardı
Arapça ne işine yarayacak? Çince öğren daha mantıklı
Bende başlıyacam en yakın zamanda
Arapça ne ya
Ne demek ne dünyada en çok konuşulan ve en çok iş imkanı sağlayan dillerden biri
Kafanı dikeyimm ya Orta Doğu angutu seni
Hajsjks ırkçılık yapma
Orta doğuya bir ozenmisligim yok bu arada böyle düşünmen çok saçma
Irkçılık yapmıyorum ki 6 yaşında eli oyuncak tutan bebeğe sahip olana oluyorum senin yaşın kaç ya
Var nasıl yok kapalı mısın
Kalifat
Fauda