Cidden türk budununun inançsal yönden ne kadar zayıfladığını gösteriyor mutlaka izleyin:
Film kapağına bakarak yargılamayın hollywooda bin basar
Cidden türk budununun inançsal yönden ne kadar zayıfladığını gösteriyor mutlaka izleyin:
Film kapağına bakarak yargılamayın hollywooda bin basar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu hadi ordan dinci filmlerini izleyince hiçkimse etkilenmiyor, anlayın artık şunu.
Yo ben etkileniyorum. Hristiyan
Hıristiyan filmleri daha bile kötü mk izlemeyin o evanjelist saçmalıklarını
bu ne ahsajdgjagajfajsfdag
Batı özentisi
böyle sana nefret kazandıran ucuz filmleri izlemeni önermem insanlığı öğreten filmleri izle
ayrıca hakaret etmen zihniyetini gösteriyor. benim batı özenciliğimde uzaktan yakından ilgim yok atatürkçüyüm
Müslüman değilsen ancak bu filme karşı bele davranırsın
müslüman olup olmamam seni ilgilendirmez
Filmde islamı araştırmayan insanları anlatıyor. KLasik türk halkını anlatıyor
islamı senden çok araştırmışımdır
kuranın tamamını okuduktan sonra dinden uzaklaştım zaten
Herkes bele söyler.
bele değil böyle. başka fikirlere saygı duymayı öğren üniversite okudun mu acaba mrk ettim
Yüksek lisans
hangi bölümde yüksek lisans acaba
Coğrafya
okuduğun yüksek lisans işe yaramamış insanlara saygı guymayı ve böyle demeyi öğrenememişsin
Azericede bele deriz biz
azrisin yani? belli oldu neden böyle olduğun
Azeri değilim. Azeri olunca ne oluyor? kandaşlarmız bizim
Her türk dili benim dilimdir.
eğer milliyetçiysen dilini türkçeni düzgün kullanıcaksın saçma sapan bahanelerin ardına sığınmayacaksın. azeri olunca ne mi oluyor? size sormak lazım. mesela dedem halamı iran azerisi sevdiğine vermemiş şii olduğu için. müslümanların çoğunluk olduğu yerlerin dünyanın en kötü bölgeleri olmasının bir nedeni de mezhep savaşları. ilk kendi kendinize ayrımcılık kötülük yapmayı bırakın.
Mezhep savaşlarını hristiyanlarda yaptı. Ayrıca milliyetçilik değil ulusalcılık. Millet arapça. Tüm türk dillerini kullanma hakkına iyeyim hepsi benim dilim. İstersem yakutça derim istersem çuvaşça istersem azerice. Hepsi menim dilim