İşin gerçeği bilinmeden, bir yanlış anlama ile esas kızın esas oğlana kızıp ondan ayrılması, hatta nişan falan bozması, kızın gerçeği öğrenmesinin 4 bölüm sürmesi. Zenginlerin hepsinin ahlaksız olması, havadan para kazanıyor olması, mutlaka yasadışı işlere bulaşmış olmaları, fakir fukaranın da hep dindar, ahlaklı, kanaatkar, yardımsever, merhametli, über süper olması... Taşraya gidin bakalım dizilerde fakir fukara diye güzellenen şark kurnazları nasıl 5 m² miras tarla yüzünden birbirini öldürüyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Hep aynı senaryolar
İşin gerçeği bilinmeden, bir yanlış anlama ile esas kızın esas oğlana kızıp ondan ayrılması, hatta nişan falan bozması, kızın gerçeği öğrenmesinin 4 bölüm sürmesi. Zenginlerin hepsinin ahlaksız olması, havadan para kazanıyor olması, mutlaka yasadışı işlere bulaşmış olmaları, fakir fukaranın da hep dindar, ahlaklı, kanaatkar, yardımsever, merhametli, über süper olması... Taşraya gidin bakalım dizilerde fakir fukara diye güzellenen şark kurnazları nasıl 5 m² miras tarla yüzünden birbirini öldürüyor.
müzik eşliğinde bakışmalar ve yabancı dizilerde 1-2 bölümde biten konuyu 4-5 bölümde işlemeleri
İki kişi orutup karşılıklı konuşsa konu 10 dk çözülecekken birbirlerinden habersiz tripler yaşayıp 50. bölümde birleşiyorlar.
arkaya bir şarkı koyup sahnelerin geçmesi sanki klip izliyoruz.
Hissiyat. Hiçbir şey hissetmiyorum Türk dizilerini izlerken.
bir şey gördüklerinde hemen gördüğüne inanmaları. bitmek bilmeyen şarjörler. saçma sapan entrikalar zengin fakir aşkı
detayda yazanın aynısı... o yüzden hep x2 hızına alıyorum öyle izliyorum
İlber ortaylıda da öyle yapıyorum ben xdxxxx
Sevmediğim değil tiksindigim tüm akrabanin birbirine yürümesi. Aile kavramını bitiriyor resmen
Göğüs hattında çekilen görüntüler. Uzun süreler ve içerisinde şarkı ile yapılan klipler
Gereksiz fazla acitasyon millet zaten sürünüyor gülmesi eğlenmesi gerek
Tahmin edilebilir bölümler buna ek olarak
Türk dizileri sevmiyorum direk
Zengin erkek fakir kız
Villalı mafyalar