Titanik demeyin
1 ay
Dünyadaki herkese bir film izletme şansınız olsa bu hangisi olurdu?

Titanik demeyin
Pek bilinmez ve görmesi gereken değeri asla görmemiştir ama bir Alper Çağlar projesi olan Panzehir filmi olurdu. Öz babası gibi gördüğü mafya liderinin ihanetine uğrayan birinci sınıf bir tetikçinin yaşam öyküsünü anlatıyor. Cüneyt Arkın ve Emin Boztepe başrollerde.. Bence değme Hollywood filmlerine taş çıkartır..
Bu filmin bu sahnesi tüm erkek çocuklarına izletilmelidir. Kadınların hipergami terörü tüm erkek çocuklarına öğretilmeli. Erkekler yalnız yaşamaya yönlendirilmelidir.
https://www.youtube.com/embed/2Xj8Xd8GGegİşte gerçekler... Ne kadar linç ederseniz edin değişöeyecekler... Yaşasın Black Pill...
Kafa göz dalıp kırmalı bir filim olurdu şuanda. Sandalyeye oturtup işkence yapacaksın penseyle etlerini koparmalı bir filim olurdu. Bunları yapan kişi aldatılan bir kadın ve kurban erkek olmalı. Zevkli bir flim izlesin herkes hayal edin çok keyfli alın mısırınızı cips falan hayal edin izleyin...
Ne diyon abla tedavi ol
Ne alaka kız tedavi ile? Var öyle filimler git kurt kapanı izle.😂
Şu film kelimesini doğru yazar mısın
Görüş
21Görüş
Recep ivedik
En Sevdiğim 4 Yabancı Film
8.1 Çılgın Max 4 Öfkeli Yollar 2015 +18 Aksiyon/Macera
7.1 Yeni Ahit 2015 +18 Fantastik/Kara Mizah
6.6 Ölümcül Oyunlar 2007 Psikolojik Gerilim/Suç
7.6 Kelebek Etkisi 2004 +18 Zamanda Yolculuk/Gerilim
aslında en sevdiğim 5 film var 1. si titanik ama titaniki yazma dedin 1 tane yazmadım çünkü 4 film de titanikle aynı değerde
Titanic yazıcaktım ben bak şimdi korkudan yazamıyorum 😂😂ozaman şey diyim Özcan Deniz " evim sensin "
Harry potter serisi olabilir, aşırı iyi ya. İzlemeyen herkese de tavsiye ederim. Ben sevdiysem herkes sever eminim. 😄
Ti... yok yok diil tamam yazmicam... Esaretin Bedeli, Kurtlarla Dans...
E yani... Yazilmayacak film olmadığından değil 👍
Yani dünyadaki herkesin izleyip izlememesi umrumda değil. Zaten benim sevdiğim şeyleri başkalarınin sevmesinden hoşlanmıyorum genelde.
Joker filmi tabi ki
Hangisi
Bir tane var
11 gün 11 gece
The Godfather olabilir.
Aklıma alaca karanlık olabilir di
Milyonluk bebek
Oturun kendiniz izleyin
issiz adam dhdh
Recep İvedik 3
Ölüm yarışı 1,2,3
Kitap okuyun kitap