Disney+ abonelik ücretlerine %85'ten fazla zam geldi.
📌Abonelik aylık ₺64,99, yıllık ise ₺649,90 oldu.
Netflix, Disney+, Amazon Prime gibi dizi platformlarına en fazla ne kadar ödeyebilirsiniz?
#kafamıngüzelligi

Disney+ abonelik ücretlerine %85'ten fazla zam geldi.
📌Abonelik aylık ₺64,99, yıllık ise ₺649,90 oldu.
Netflix, Disney+, Amazon Prime gibi dizi platformlarına en fazla ne kadar ödeyebilirsiniz?
#kafamıngüzelligi
Ya aslında bir tane seçip kullanacaklar için döviz kurunu hesaba katmazsak cok bir şey değil, fakat bizim ülkede maalesef çok bir şey.
Bir de hepsinde farklı ve kaliteli yapımlar olmaya başladı, hepsine abone olma şansı yok bu ülkedekilerin, o yüzden ben hiçbirine üye değilim, çünkü seçemiyorum...
Hepsine olunur mu tabi olunur ama değer mi ondan emin olamıyorum, o zamana kadar 0 😂
Kanka dizipall diye site var tüm platformlar var orada bu dizi platformları kapitalizmin yeni bir sömürü türü bence 😃
Bir sen bilsen yeter boş ver diğerlerini 😂
Amazon prime bu konuda 7,90 tl gibi bir rakamla çok önde. Son zamanlarda iyi içerik de çıkarıyor..
Netflix içerik olarak hala ilk sırada olsada Disney+ da iyi sayılır.
Fiyatlama konusunda Türkiyede üyelik bir zulüm.. Hiperenflasyon ile milletin zevkleri üzerinde bir kara bulut gibi..
Bu zammı AB üyesi veya Amerikada yapılması şirketleri boykota kadar tepki göstermesine neden olur.. Yakında üyelik kayıplarını reklam alarak kapatır Disney+ da..
Yazık ülke insanına..
Ederi en fazla 20 tl olacak platformlar bunlar..
2 ay aboneydi Disney+ platformuna ve cidden zayıf kalmış bir platform yani kaliteli içerik bir yana ortalama denebilecek kalitede yapım dahi kısıtlı sayıda var. O fiyatlardayken dahi izlemem diyip kapattığım aboneliği bu fiyata asla bir daha almam ki zaten eminim bu fiyatlardan sonra birçok abone de aboneliğini sonlandıracaktır.
Sanırım bir daha üye olmam pahalı diye değil
İndirimli yıllık üye olmuştum hiç bir şey açıp izlediğim yok madem izlemeyecektim bir iki dizi için almasaymışım keşke.
Görüş
22Görüş
Sende mi Brütüs? 🥲
Disney+ kullanmıyorum en son Netfilix üyeliği satın almıştım. maalesef çoğu firma özellikle Disney+ kendi platformuna üye çekmek için bazen sadece Disney+ özel içerikler diziler ve yapımlar ortaya çıkarabiliyor. tabi ki zevk meselesi ama birden fazla platform kullanmak bana biraz fazlalık gibi geliyor. Aslında ₺649,90 bir şey değil ama ülkemiz için fazla bir rakam
İzlemiyorum ödemiyorum hem normalleştirme adı altına bilinc altına işleyecek filmleri izleyecem hemde para mı vereceğim enayilikten başka birsey değil. 2 aydır evde ki tv yi de kaldırdım tvsiz de gayet yapılabiliyormuş o yüzden diğer dizi platformlarına da ihtiyaç duymuyorum
Şu anda netflix, prime video ve Disney+ var. Disney 35 liradan devam ediyor ama benim. Sanırım 80 lira ediyor toplam ☺️
Şu an Netflix dışında hepsine tek tek para veriyorum. Yakında "öyle böyle değil abi full HD film izleme cehennemi" gibi yerlerden açıp izlicem
Nefliks var bizde ben hiç izlemedim ordan aylık ne kadar ödeniyor bilmiyorum babam ödüyor. Yotube izliyorum ben
Bugün markete girdim sonra çıktım muz 42 lira İngilizcesi babana ya ben de banane ya almayacam seni dedim 🤣🤣🤣
Fiyatı iyi derken ne hale geldi Netfilx kullanmıştım şu anda hiç bir şey kullanmıyorum ama bir televizyon alırsa netfilix alırım sadece
O kadar reklamını yaptılar aldım bomboş marvel ın her şeyini getirmişler ne dizi ne film arşivi ölü gibi ya
Ben dün bunu ögrendim ve zam gelmeden 300 tl ye abıne oldum :)
Netfilix pahalı diye Disney plus geçeyim dedim o da çok pahalanmış. Her geçen gün artıyor 😒
Belki Disney'e geçerim diyordum ona da geçmem artık 😂
Netflixin yeni fiyatı belli olsun oraya geçerim artık
Neye niyet etsek fiyatı artıyor. Disneyde'de güzel içerik ve çeşit yok gerçi.
Dun uye oldum yarim saat sonra arayip iptal ettirdim tv de uygulamasi calismiyir adamlarin
Bunların zam politikaları hükümeti andırıyor. En ucuzdan başlıyorlar sonra yapıştırıyorlar, yabancı gelmediler yani..
Disney kullanmadığım için iyi ki diyorum. Öncesinde yıllık ödeme yapanları etkilemez bu durum
Ben bedava izliyorum gadası. Bu kadar para vermeyi yersiz görüyorum.
Genellikle kaçak siteden izliyorum 1 kuruş ödemiyorum sadece reklam izliyorum 😂 paramı öyle boş şeylere harcamam
Sadece Amazon prime kaldı elimde 😅 bakalım o ne zaman zam yapacak
En İyi Görüş