Diziler & Filmler 1 ay Hangi filmler ortaçağ savaşını ve/veya kişisel savaşı en doğru şekilde tasvir ediyor? s aynadakiajanFenomen Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Merhaba KScanlar! Nasılsınız?Dönem dizi ve filmleri çekmek zordur, bu bir savaş filmi, kahramanlık öyküsü barındırıyorsa. En ince ayrıntısına kadar titiz bir çalışma gerektiriyor.Bu anlamda "CESUR YÜREK " benim için ön plana çıkan bir yapımdır.Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor Hangi filmler ortaçağ savaşını ve/veya kişisel savaşı en doğru şekilde tasvir ediyor? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 ay Uyanış Büyük Selçuklu. Sinema filmlerinden bile güzel savaş sahneleri vardıhttps://www.youtube.com/embed/Zjf8b5CIwT0 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
haksndik Takip Et Bilge Yaş: 42 , eig 90% 1 ay cesur yürek william wallace efsanesi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Diziler & Filmler konusunda 6,7b görüş paylaştı. Truva filmi olabilir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ByRoronoa Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 ay Schindlerin listesi izle aklın gider Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ozgurbayindir Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 ay Cengiz hanın filmi var çok iyi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
pars1453 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eig 95% 1 ay Direniş Karatay Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Freeya Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 ay Cennetin Krallığı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla 1 yorumu gör aynadakiajan 1 ay Evet harika bir filmdir. 👍 Yorumla
Hıdır1906 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 ay Bilmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Uyanış Büyük Selçuklu. Sinema filmlerinden bile güzel savaş sahneleri vardı
https://www.youtube.com/embed/Zjf8b5CIwT0cesur yürek william wallace efsanesi
Truva filmi olabilir
Schindlerin listesi izle aklın gider
Cengiz hanın filmi var çok iyi
Direniş Karatay
Cennetin Krallığı
Evet harika bir filmdir. 👍
Bilmiyorum