Esat Oktay Yıldıran bana çok karizma geldi. Siz ne düşünüyorsunuz :)

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Esat Oktay Yıldıran bana çok karizma geldi. Siz ne düşünüyorsunuz :)

Pkklılar tarafından Türk komutanını kötülemek için yapılmış bir filmdi. Ama ters etki yapıp Esat Oktay Yıldıran komutanımızı bizi sevdirdi. Açıkçası bu filmi sormana çok şaşırdım. Filmi izlerken şu açıdan bakmanı öneririm orada kendini mahsun gösteren kitlenin hepsi asker katili, çocuk katili. Laz Kemal’in yaptığı katliamlar, sakine cansızlar, mahsunlar. Bunların hepsinin elinde türk gençlerinin kanı var. Yapılanlar yanlış gelebilir ama Böyle insanlar elimin altında olsa İnan ona Esat komutanı aratırım.
Bu ülkenin esas sahibinin kim olduğunu unutanlara hatırlatmadır o film
Bu ülkede Esat Oktay Yıldıran lar bitmez. Filmde bir ayrıntıyı yakaladın mı? Esat komutanın nasıl öldüğünü araştırdın mi hiç?
Türkiye Türklerindir. Azınlıklar bu ülkenin vatandaşıdır ancak sahibi değil..
Kesinlikle katılıyorum ya devlet başa ya kuzgun meşe..
Ben işime geldiği kadarını seyrettim gerisine bakmadım bile. :)
Gerçeğini eski bir istihbarat askeri olarak anlatayım müsadenle filmin sonunda güya Esat komutana silah çekiyor ve Laz Kemal’in selamı var diyor ya. İşin aslı şu komutan eşi ve oğluyla otobüsten inerken yüzüne bile bakamadan arkasından sıkarak öldürüyorlar. Bu arada komutanımızın oğluda TSK da Komutanlık yapıyor.
PKK hainlerinin çektiği bir filmde ne dürüstlük beklersin ki..
Aynen Öyle
Cevap
8Cevap
Hiç izlemedim
Filmi PKK'lılar çekti Esat Oktay Yıldıran'ı gözden düşürmek için. Ama film ters tepti herkes Esad Oktay Yıldıran'a hayran oldu film sayesinde. Esad Oktay'ı canlandıran adam çok iyi rol yapmış.
Sağlam edit: https://www.youtube.com/watch?v=fQW-TZP5QkA
Adam zaten karizma sana gelmesine gerek yok ki
Adamı da filmi de ilk kez görüyorum
Bu adam terörün bu denli fazla olmasının sebebi
Cezaevinde yapılanlar terörü bitirmedi aksine adamların eline koz verdi anasına babasına yapılanları gören çocuklar dağa çıktı
Bilmediğin konular hakkında yorum yapma sosyete kızı
Sana dersimi hatırlatırım :D
Dersimi niye bana hatırlatıyorsun tsk personeliyim ben
Olabilir bende laborantım :D
O zaman kendi işinle ilgilen laborant hanımcım
Sende işinle ilgilen. TSKcı olabilirsin ama bir tarihçi değilsin!!
Sedat Pekerin bu konu hakkında açıklamasını dinle o zaman
Tarihi bir mafyacıdan ögrenecek değilim
Güzel ablacım tarih dediğin 40 yıl evvel olmuş bir olay yaşayan canlı tanıkları var onları dinlemen gerekiyor ama her iki tarafı da dinlemelisin Kenan Evren bile işkencelerin doğru olmadığını söylerken siz nasıl savunuyorsunuz anlamıyorum
Sen de haklısın ama o da haklı çok zor bi durum bunun üzerine tartışmak fakat onların da birsürü eziyeti var 2 asker yakıp canlı canlı videoya bile aldılar tabiki bu yakın zamanda olmuş bir olay ama onlar yapıyor esat oktay da yapmış biz de göre göre nefret kusup canımızı onları durdurmaya verebilecek hale geliyoruz onlar da görsün madem herşeyi hakediyorlar zaten
Boşş
İlk defa duydum
Sorum kaldırıldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?