Diziler & Filmler 2 ay Şu sıra çok popüler olan "Wednesday" hakkında ne düşünüyorsunuz? zkzdln Takip Et Xper 3 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Şu sıra çok popüler olan "Wednesday" hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüş Yaz 18 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
_Ćamdànnesneé_Fenomen Takip Et Guru Yaş: 29 2 ay Diziler & Filmler konusunda 888 görüş paylaştı. Abartıldığı kadar da değil bu dizi. Daha iyileri var. 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Guru Yaş: 105 , eig 100% 2 ay Mükemmel bir diziydi. Her detayına bayıldım ama Wednesday adı nereden geliyor, buna da bir açıklama yapılsaydı güzel olurdu. Jenna Ortega bu rol için biçilmiş kaftan ona eminim. Ve Joy Sunday... Kadına çok fena düştüm, aşırı güzel ¢ 0 0 Yorumla
YourCall Takip Et Bilge Yaş: 28 , eig 99% 2 ay 5. bölümü bitirdim ve neden bu kadar popüler oldu hala anlam veremedim. Bir de Stranger Things'den daha fazla izlenmiş. İzlemesi zevkli, ama abartmaya gerek yok dicem, Tiktok'ta videolarla aldı başını gitti. 0 0 Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 97% 2 ay Güzel bi diziye benziyor ama popüleritesi düştükten sonra izleyeceğim o zamana kadar tek yapmam gereken dünyayla olan algılarımı kesip spoiler yememek 0 0 Yorumla
termat Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eig 100% 2 ay Üşenmediğim bi ara izlemeye başlicam, güzel bişeye benziyo 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 54 2 ay Diziler & Filmler konusunda 427 görüş paylaştı. Benim için popüler değil. Greco family izledim. Gayet keyifliydi. 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 33 , eig 100% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 841 görüş paylaştı. @Abdurrahman00t aha benim kankam 😂Karakter efsane yaa 😃 ben sevdim. 1 1 Yorumla Abdurrahman00t 2 ay Güzel güzel 😂 ben de sevdim. Yorumla
Sonreglbükücü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eig 31% 2 ay şu an izliyorum 6. bölüm hoşuma gitti 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 122 , eig 99% 2 ay ruyalarima giriyor bitiremedim henuz 0 0 Yorumla
IamtheHunter Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 100% 2 ay Aklıma hep “Sweat but pschyo” şarkısı geliyor 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 6,9b görüş paylaştı. Maalesef izlemedim 0 0 Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 26 2 ay Diziler & Filmler konusunda 861 görüş paylaştı. İzlemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Abartıldığı kadar da değil bu dizi. Daha iyileri var.
Mükemmel bir diziydi. Her detayına bayıldım ama Wednesday adı nereden geliyor, buna da bir açıklama yapılsaydı güzel olurdu. Jenna Ortega bu rol için biçilmiş kaftan ona eminim. Ve Joy Sunday... Kadına çok fena düştüm, aşırı güzel ¢
5. bölümü bitirdim ve neden bu kadar popüler oldu hala anlam veremedim. Bir de Stranger Things'den daha fazla izlenmiş.
İzlemesi zevkli, ama abartmaya gerek yok dicem, Tiktok'ta videolarla aldı başını gitti.
Güzel bi diziye benziyor ama popüleritesi düştükten sonra izleyeceğim o zamana kadar tek yapmam gereken dünyayla olan algılarımı kesip spoiler yememek
Üşenmediğim bi ara izlemeye başlicam, güzel bişeye benziyo
Benim için popüler değil. Greco family izledim. Gayet keyifliydi.
@Abdurrahman00t aha benim kankam 😂
Karakter efsane yaa 😃 ben sevdim.
Güzel güzel 😂 ben de sevdim.
şu an izliyorum 6. bölüm hoşuma gitti
Reklamcılık başka bir bok yok
ruyalarima giriyor bitiremedim henuz
Aklıma hep “Sweat but pschyo” şarkısı geliyor
Maalesef izlemedim
İzlemedim izlemeyi de düşünmüyorum
İzleyemedim netflix bitmiş dkdkkdkdkdkdkdk
Beğenmedim
Ben begenmedim.