Dünyanın en iyi dizisi “Breaking Bad” midir?

Uzun zamandır herkesten duyuyordum sonunda izleyip bitirebilirim. Hiç tarzım olmadığı halde ilginç bir şekilde sardı dizi. İzlerken dedim ki, tamam güzel ama dünyanın en iyi dizisi demek biraz abartı olmuş diye düşündüm. Ama onu bitirdikten sonra izlediğim dizilerden zevk alamadım nedense. Farkında olmadan bayağa bayağa beğenmişim aslında. Yani evet en iyiler arasında ilk 3 e girer bence
Görüş
13Görüş
Bu kişiden kişiye değişir. Bana göre de Prison Break derim. Bir başkası Lost dizisi der.
Breaking Bad oyuncuların kalitesi ve senaryo açısından gerçekten zengin bir projeydi. Bence oyuncular bu diziyi birkaç seviye yukarı taşıdılar. Ancak en iyisi mi tartışılır...
Breaking Bad sevdiğim bir dizi bence en iyisi mi tartışılır ama kaliteli olduğu tartışmaya kapalıdır. özellikle Bryan Cranston harika oyunculuğu
Olabilir bittigine cok uzulmustum. Prison breaktan sonra, daha guzel bi dizi izleyemem demisti. Ama breakingbad izleyince fikrim degisti
Dünyanın en iyi filmi veya dizisi diye bir şey yoktur en iyisi olması için herkes tarafından bu dizi çok iyi denmesi lazım
Sen öyle diyorsan öyle olsun kardeşim.
Evet, Breaking Bad'tir.
Game of thrones ilk 6 sezon.
Hayır The walking Dead
sıkıcı yerleri çok var
Black summer
En büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük...
Kesinlikle
İzlemedim konusu ne
Kanser olan bir kimya hocasının suça karışıp yükselme hikayesini anlatıyor
Hayır prison break
Kurtlar vadisi ilk 97 bölüm
Evet
the vampire diares
Hayır prison break
En İyi Görüş