Diziler & Filmler 2 ay Türk oyuncularının performansını beğeniyor musunuz? llylia Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ben pek beğenmiyorum açıkçası. Oyunculukları bir yana, hep aynı senaryolar. Ezberledik artık. Filmi izlemeden sonunu biliyorum. 😂 Türk oyuncularının performansını beğeniyor musunuz? Görüş Yaz 16 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AmpülNefreti Takip Et Bilge Yaş: 19 , eig 99% 2 ay Oyuncularımız iyi de, izleyicilerde sıkıntı var. Senaristlere laf atmaya gerek yok. Ekranda ne tutuluyorsa ona göre şekil alıyorlar. AKP’yi 20 yıl iktidarda tutan halkın film/dizi kültürü ne kadar gelişmiş olabilir ki? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 45 , eig 46% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 1b görüş paylaştı. % 98'i sırf güzel ve yakışıklı diye rol veriliyor bu da film ve dizi sektörünün kalitesinin düşmesine neden oluyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Meliodassss Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 100% 2 ay Kenan İmirzalıoğlu olsun Aras bulut iynemli olsun bir kaç oyuncu var şimdi haklarını yemeyelim bazılarının Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sedomania2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 100% 2 ay çoğu yapmacık ancak çok başarılı oyuncularımız var tabiki. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eig 98% 2 ay Bunu bir kadın söylüyor ya. Allahim sen ne kadirsin. Çok şükür 🤣 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör llylia 2 ay Gerçekleri söylüyorum. Son 2-3 yıldır hiç izlemiyorum. 😂 Yorumla Danışabilirsin 2 ay Takdir ettim seni. Hatta ayakta alkışlıyorum. Bunu bizimkilere anlatamadım vay arkadaş ya Yorumla
YourCall Takip Et Bilge Yaş: 28 , eig 99% 2 ay Tek tük oyuncular iyi onun harici ı ıh Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 6,8b görüş paylaştı. Hayır beğenmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Romantikçaki Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Aman aman diziler benden uzak olsun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
dionysosjai Takip Et Yoda Yaş: 18 , eig 100% 2 ay Aras Bulut İynemli dışında hepsi çöp. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ajan_07 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 96% 2 ay Kimi beğenmiş kendini Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
DarknessHero Takip Et Yoda Yaş: 28 , eig 67% 2 ay oyuncular iyi de senaryolar hep aynı bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
m BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 69% 2 ay O yüzden yabancı izliyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
opusmedelisi34 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 100% 2 ay Bende sinir oluyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Amatör her zaman tercihimdir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
TaylanDERSİM Takip Et Yoda Yaş: 26 2 ay sorun oyuncular da değil yapımcılarda Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SoruSormayınBilmiyom Takip Et Xper 5 Yaş: 21 2 ay Aras bulut iynemliyi beğeniyorum bi tek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Oyuncularımız iyi de, izleyicilerde sıkıntı var. Senaristlere laf atmaya gerek yok. Ekranda ne tutuluyorsa ona göre şekil alıyorlar. AKP’yi 20 yıl iktidarda tutan halkın film/dizi kültürü ne kadar gelişmiş olabilir ki?
% 98'i sırf güzel ve yakışıklı diye rol veriliyor bu da film ve dizi sektörünün kalitesinin düşmesine neden oluyor.
Kenan İmirzalıoğlu olsun Aras bulut iynemli olsun bir kaç oyuncu var şimdi haklarını yemeyelim bazılarının
çoğu yapmacık ancak çok başarılı oyuncularımız var tabiki.
Bunu bir kadın söylüyor ya. Allahim sen ne kadirsin. Çok şükür 🤣
Gerçekleri söylüyorum. Son 2-3 yıldır hiç izlemiyorum. 😂
Takdir ettim seni. Hatta ayakta alkışlıyorum. Bunu bizimkilere anlatamadım vay arkadaş ya
Tek tük oyuncular iyi onun harici ı ıh
Hayır beğenmiyorum
Aman aman diziler benden uzak olsun
Aras Bulut İynemli dışında hepsi çöp.
Kimi beğenmiş kendini
oyuncular iyi de senaryolar hep aynı bence
O yüzden yabancı izliyorum
Bende sinir oluyorum.
Amatör her zaman tercihimdir
sorun oyuncular da değil yapımcılarda
Aras bulut iynemliyi beğeniyorum bi tek