4 olayların virüsün nasıl ortaya çıktığını 5 labirentlerin inşası ve çocukların yetiştirilmesini
Görüş sahibi
2 ay
Cunku bende biraz arastirmistim falan serinin 4 ve 5’i cikmayacak mi diye ve bunlari okumustum ve anladigim kadariyla son iki serisi yani 4 ve 5 gecmisi cocukluk zamanlarini anlatiyor o yuzden hani filmini yapsalar bile bizim bildigimiz o Thomas oynayan adam olmayip onun cocuklugunu oyanacak bir cocuk oynayacakmis ve tum kadro bu sekilde olacakmis malum cocukluk gecmise donuluyor falan hani belki arada tek tuk sahneleri olabilirdi simdiki zamanla gecmis zaman falan ama filmin temeli eski cocukluk zamanlari olacakmis o yuzden bizim Şu an filmde tandigimiz kadro olmayip komple cocuklarla degistirelecekmis… Sen kitapini da okumussun dogrumudur bunlar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Squad Game deki pembik askerlerden olacak bir sürü kız varken şıklara eklememişsiniz.
Aklıma gelmedi.
terminatör ama ben yüze boyalar süren gerilla savaşlarını iyi bilen kanlı canlı askerleri daha çok severim
Stormtrooper / Star Wars Serisi
Kurtlar Vadisi Pusu-Siyah Sancak (:
La labirent serisini izledin mi knk..
Bütün filmlerini izledim ve bütün kitaplarını okudum.
Knk 4 ve 5. serisi cocukluga yani eskiye gecmise mi donuyormus onu mu anlatiyor..
4 olayların virüsün nasıl ortaya çıktığını
5 labirentlerin inşası ve çocukların yetiştirilmesini
Cunku bende biraz arastirmistim falan serinin 4 ve 5’i cikmayacak mi diye ve bunlari okumustum ve anladigim kadariyla son iki serisi yani 4 ve 5 gecmisi cocukluk zamanlarini anlatiyor o yuzden hani filmini yapsalar bile bizim bildigimiz o Thomas oynayan adam olmayip onun cocuklugunu oyanacak bir cocuk oynayacakmis ve tum kadro bu sekilde olacakmis malum cocukluk gecmise donuluyor falan hani belki arada tek tuk sahneleri olabilirdi simdiki zamanla gecmis zaman falan ama filmin temeli eski cocukluk zamanlari olacakmis o yuzden bizim Şu an filmde tandigimiz kadro olmayip komple cocuklarla degistirelecekmis…
Sen kitapini da okumussun dogrumudur bunlar?
Evet
👍
Viking lagertha
Türk askeri