- Ve bu hangi filmdi? neden bu kadar etkilendiniz?
Selamlar,
Aynı şeyi Yeşil Rehber filmi için düşünüyorum. Gerçekten de izlerken başından sonuna kadar büyük bir keyif almıştım. Harika ve çarpıcı bir senaryoya sahip güzel bir yapımdı.
Görüş
12Görüş
Piyanist filmini izlediğimde "Vay bee izlediğim en iyi film" demiştim. Aslında hâlâ da fikrim değişmiş sayılmaz, en iyilerden biri. Bir de Inception var tabii. Onu es geçemem.
Joker filmini çok seviyorum gerek müzikleri gerek oyunculuk ve senaryosu ile bence herkesin izlemesi gereken filmlerden bir tanesi. zaten joaquin phoenix en iyi oyuncu oskarını kazandı bu filmle birlikte.
bununla birlikte birde bana kalırsa the dark knight en güzel filmlerden bir tanesidir. genelde süper kahraman filmi sevmeyenlerin bile mutlaka izlemesi gereken bir filmdir.
ve tabi ki Inception filmi de aynı şekilde. dicaprio gibi yıldız isimlerin olduğu film fantastik bir bilim kurgu dünyasını sizlere sunuyor
Pek çok kez oldu, en iyisi budur dediğimden sonra bir başkası geldi ve onu yine geçti. Çünkü tür farko oluyor, müzik etkisi oluyor, zaman geçtikçe sektör gelişiyor yeni bakış açıları vs. oluyor...
O yüzzen en güzel şu diyemem bu cok zor çünkü bie seye göre en güzel olmak zorunda mutlaka ve o şey çok fazla sinema konusunda.
Bir gün boyunca üzerinde düşündüğüm filmler oldu, belki daha da uzun olmuştur.
Mesela bu görseldekini izlemedim, ona bir bakıcam yakın zamanda.
En Sevdiğim 5 Yabancı Film
7.8 Titanik 1997 Romantik/Dram
8.1 Çılgın Max 4 Öfkeli Yollar 2015 Aksiyon/Macera
7.1 Yeni Ahit 2015 Fantastik/Kara Mizah
6.6 Ölümcül Oyunlar 2007 Psikolojik Gerilim/Suç
7.6 Kelebek Etkisi 2004 Zamanda Yolculuk/Gerilim
Her türün izlediğim en beğendiğim filmi vardır ama aralarında hangisini daha iyi bulmuşumdur düşünmedim hiç.. 12 Angry Men ve The Machinist beni epey etkilemişti.
Yıldızlar arası deadpool serisi jhon wick serisi /mumy / mumya serisi/ ölümcül deney serisi/ gökdelen / vs vs
Collateral Beauty olabilir, gerçek hayattan o kadar güzel mesajlar veriyor ki yakalayabildiğin an büyülüyor seni yapım..
Matrix serisi.
Anlamak isteyene çok iyi şekilde hayatı sorgulatıyor.
İsimlerini hatırlamadıklarım hatta konusunu bile hatırlamadıklarım var.
The Platform tabi ki hayatın gerçeklerini anlatan bir film
Hachiko bir köpegin hikayesi çok etkileyiciydi ilk defa bir filmde bu kaddar çok ağlamıştım
Suspiria (umarım dogru yazmışımdır ) ve görünmez adam , bu iki film süper
Evet oldu hangi birini hatırlayım şimdi jdjsjs
Çok oldu.
Ne Tür olarak soran
Piskolojik olarak Sanal Hayatlar ya da masa 21
Aşk olarak Sevgili John
Gerilim ve polisiye olarak Zaman tükeniyor
Aksiyon olarak Ölüm Yarışı 1,2,3
Dram olarak Zaman yolcusunun karısı ya da odd Thomas
Savaş olarak savaş vadisi
Komedi olarak diktatör
Gerilim olarak Beyin avcıları