Diziler & Filmler Uykusuz gecelerde ne tür filmler izlemeyi seversiniz? Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Uykunuzun kaçtığı gecelerde genel olarak ne tür filmler izlemeyi tercih edersiniz? Uykusuz gecelerde ne tür filmler izlemeyi seversiniz? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bu tarz gecelerde en çok zihinimi yoran filmleri seviyorum 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. O anki moduma göre değişiyor bu durum.. Genellikle psikolojik, gerilim korku konulu fimler bazen de komedi ya da romantizm konulu filmler.. Keyifli geceler.. 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 707 cevap paylaştı. Şu üç harfli konululari izlemem uyutmaz beni yoksa jfhfjdjfjjBilim - kurgu, aksiyon falan izlerim 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Çizgi film izlerim ben geceleri. Hem izlerken uykum da geliyor iyi oluyor. Öyle aksiyon dolu, gergin filmleri gece gece kafam almıyor. 0 4 Yorumla Cielos +1 yıl Banada öğret Yorumla Bikız99 +1 yıl @Cielos neyi Yorumla Cielos +1 yıl Eskisi gibi olmayı eskiden bende izlerdim ama artık hiç bişey eskisi gibi değil Yorumla Bikız99 +1 yıl @Cielos ben de eski çizgi filmleri izliyorum zaten😅 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben müzik dinleyip, hayal kuranlardanım :D kendi filmimi izliyorum böylece 1 2 Yorumla NisaŞenyuva +1 yıl Aynı şekilde, harika oluyor 😊 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl ☺️💞 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Genelde film izlemem. Birkaç takip ettiğim yayıncı var onların eski yayınlarını açar sızar kalırım 0 0 Yorumla
Lelushaa Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Giallo ve gizem türü izlemeyi tercih ederim. 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Uykusuz kalınca müzik dinleyip ağlıyorum kendime eziyet etmeyi seviyorum sanırım😅 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl şu dandik kanallarda hiç tanınmayan bılınmeyen fılmlere bakmayı seviyorum 0 0 Yorumla
Ulysses_butterfly Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Değişiyor bazen duygusal bazen aksiyon o anki ruh halime bağlı 0 0 Yorumla
yusufuntmz Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl gerilim korku askiyon kuzuların sessizliği - nefesini tut - hannibal- mezarına tüküreceğim- 0 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 389 cevap paylaştı. Ben film izlemem canımı yiyorum çoğunluk 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 333 cevap paylaştı. Aksiyon iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu tarz gecelerde en çok zihinimi yoran filmleri seviyorum
O anki moduma göre değişiyor bu durum.. Genellikle psikolojik, gerilim korku konulu fimler bazen de komedi ya da romantizm konulu filmler.. Keyifli geceler..
Şu üç harfli konululari izlemem uyutmaz beni yoksa jfhfjdjfjj
Bilim - kurgu, aksiyon falan izlerim
Çizgi film izlerim ben geceleri. Hem izlerken uykum da geliyor iyi oluyor. Öyle aksiyon dolu, gergin filmleri gece gece kafam almıyor.
Banada öğret
@Cielos neyi
Eskisi gibi olmayı eskiden bende izlerdim ama artık hiç bişey eskisi gibi değil
@Cielos ben de eski çizgi filmleri izliyorum zaten😅
Ben müzik dinleyip, hayal kuranlardanım :D kendi filmimi izliyorum böylece
Aynı şekilde, harika oluyor 😊
☺️💞
Genelde film izlemem. Birkaç takip ettiğim yayıncı var onların eski yayınlarını açar sızar kalırım
Giallo ve gizem türü izlemeyi tercih ederim.
Uykusuz kalınca müzik dinleyip ağlıyorum kendime eziyet etmeyi seviyorum sanırım😅
Genel korku filmlerini tercih ediyorum
şu dandik kanallarda hiç tanınmayan bılınmeyen fılmlere bakmayı seviyorum
Değişiyor bazen duygusal bazen aksiyon o anki ruh halime bağlı
gerilim korku askiyon kuzuların sessizliği - nefesini tut - hannibal- mezarına tüküreceğim-
Ben film seçene kadar uyuyakalıyorum 😂
Bilim kurgu romantik aksiyon vs.
Tarih filmleri
Ben film izlemem canımı yiyorum çoğunluk
Aksiyon iyidir
Bilim kurgu ya
Annabella
romantik drama bol ağlamalı bol sümüklü
Korku veya gerilim.
Medcezir izliyorum
Düşünüyorum
Korku, gerilim.