Diziler & Filmler Bi filmin çıkış tarihi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Filmi hakkında 2007 gösteriyo ama gösterime çıkış tarihi 2009 yazıyo bu ne demek Güncellemeler+1 yıl Pardon gösterime giriş tarihi yazıyo Bi filmin çıkış tarihi? Cevapla Tarih Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 334 cevap paylaştı. 2 yılda çekilmiş kanka 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Güncelleme yaptım Yorumla Soran +1 yıl Anladım demek öyle Yorumla bunasııladam +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Yaniçıkış yılı o zaman 2009 oluyo deme Yorumla bunasııladam +1 yıl Aynen öyle kanka film çekilmeye başlanır yayınlanıyor ama işte son gösterim yani biz izleyevilere ulaşma kısmı oluyor Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Bu arada çağrı filmini izle çok güzel şiddetle tavsiye ederim ve hz. ömer diziside öyle dizi 31 bölüm her bölüm 40 dakika civarı Yorumla bunasııladam +1 yıl Dini şeyler izlemiyorum kanka Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Aklıma takıldı yani filmin 2007 de yapılıyo ama çıkmış olmuyo değilmi ve 2009 da çıkış yapmış oluyo hem sinemalarda izleniyo sonrada tv de öylemi yani Yorumla bunasııladam +1 yıl Evet öyle Yorumla Soran +1 yıl Tekrardan teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Bi filmin gösterime giriş tarihi 2018 yazıyosa ama imdb sitesinde 2017 yazıyosa ne demek oluyo Yorumla Soran +1 yıl 2017 demi yoksa 2018 demi çıkmış oluyo film Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
2 yılda çekilmiş kanka
Güncelleme yaptım
Anladım demek öyle
Tamam
Yaniçıkış yılı o zaman 2009 oluyo deme
Aynen öyle kanka film çekilmeye başlanır yayınlanıyor ama işte son gösterim yani biz izleyevilere ulaşma kısmı oluyor
Anladım teşekkürler
Bu arada çağrı filmini izle çok güzel şiddetle tavsiye ederim ve hz. ömer diziside öyle dizi 31 bölüm her bölüm 40 dakika civarı
Dini şeyler izlemiyorum kanka
Tamam
Aklıma takıldı yani filmin 2007 de yapılıyo ama çıkmış olmuyo değilmi ve 2009 da çıkış yapmış oluyo hem sinemalarda izleniyo sonrada tv de öylemi yani
Evet öyle
Tekrardan teşekkürler
Bi filmin gösterime giriş tarihi 2018 yazıyosa ama imdb sitesinde 2017 yazıyosa ne demek oluyo
2017 demi yoksa 2018 demi çıkmış oluyo film
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!