Diziler & Filmler 2 ay Final yapmasına üzüldüğünüz Türk dizisi? huzurumyokkanks Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Hangi dizinin final yapmasına üzüldünüz en çok? Final yapmasına üzüldüğünüz Türk dizisi? Görüş Yaz 28 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Queenn_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 100% 2 ay Benim için Avrupa yakası tek izlediğim Türk dizisi… izleyip bitirebildiğim defalarca izlediğim… 1 0 Yorumla
Abdullah54867 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eig 100% 2 ay ARKA SIRADAKİLER - KIRGIN ÇİÇEKLER - ÖLENE KADAR 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Beni böyle sev, Ezel 😢beni böyle sev'e başladım tekrar 6. Bölümdeyim çok özlemişim🥲 1 0 Yorumla
Cycholops Takip Et Xper 4 Yaş: 24 2 ay Leyla ile Mecnun tek bitirdiğim ve aradığım türk dizisi 🙂 1 0 Yorumla
Selinayyy010 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 2 ay Bir zamanlar Çukurova ve TRT de yayınlanan tutunamayanlar 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 31 , eig 50% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 1,9b görüş paylaştı. Çukur ve Kurtlar Vadisi 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 21 , eig 100% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 465 görüş paylaştı. Adanalı 2 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 2,8b görüş paylaştı. O hayat benim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
15Görüş
Benim için Avrupa yakası tek izlediğim Türk dizisi… izleyip bitirebildiğim defalarca izlediğim…
ARKA SIRADAKİLER - KIRGIN ÇİÇEKLER - ÖLENE KADAR
Beni böyle sev, Ezel 😢beni böyle sev'e başladım tekrar 6. Bölümdeyim çok özlemişim🥲
Leyla ile Mecnun tek bitirdiğim ve aradığım türk dizisi 🙂
Bir zamanlar Çukurova ve TRT de yayınlanan tutunamayanlar
Kurtlar Vadisi-Adanalı
Çukur ve Kurtlar Vadisi
Poyraz Karayel
Akasya Durağı
Elveda Rumeli
Adanalı
Kurtlar vadisi ilk 97 bölüm
En son babalar duyar
O hayat benim
Adanalı