Aynı kalitede olacak efekt görüntü ama full kurgu olacak. tanrının savaşçıları olacak insan benzeri. olay eski Roma'da geçecek. ve oyunun başrolünde süikastçi bir türk olacak. dizi aksiyonlu olacak eski dönemlerde olacak cis_sellik de olacak dizide. 200milyın TL gibi bir başlangıç maliyeti olacak. tutarmı sizce Spartacus tadında olacak? Ama full kurgu bazı öğeler gerçek hayatta yaşanan şeyler olacak gladyatör arena flan olacak sizce tutarmı?
Şuana kadar Türkiye'de yapılmış en zor en profesyonellik gerektiren efektler vfx ler olacak.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence tutabilir
İzledinmi nasıldı
O kalitede oyuncu nerden bulunacak o iş çok Zor komediye Soner sonunda
Yurtdışından getireceğiz sen beni fakirmi sandın biz galericiyiz
Haa tamam o zamannn
Sen ne anlıyorsun acaba neyin kafası bu
dayı 44 yaşına gelmişin dayılar yeri değil burası gençler buraya yaşlılar faceye sen faceye git burası seni bozar. yaşlılar yeri değil bura
Gençsin ama beynin ölmüş kendine başka dert bul bunlarla ilgi çekemezsin sen benim yaşımda parkinson olursun kesin
Biz galericiyiz bir lüks araç satıyoruz 300 bin cepte sen bizi fakirmi sandın
🤣🤣🤣🤣Ulan ya hala hayallerin var
Ne hayali dayı geçen range Rover vlr Sattık 350k kâr yaptık
Ya oğlum her parası olan film mi yapıyor bu öyle bisey değil sen araba satmaya devam et bu zekayla başka iş yapma batarsın
Range roverin varsa bana sat dicemde sende yoktur. ha Paran varsa gel bende 4 tane range 2019 biri 2020 gel satayım sana birini ama paran var mı range oturacak gotun var mı
Range yok neden biliyormusun devlete pata kapatılacak kadar enayi olmadığım için param var mı yokmu bunu bilemezsin para ile iman kimde senin dar kafan almaz bunu senin 5 paran olsa burada baş baş boruyo olmazdın kendi pokunda boğulan dengesizin tekisin