hadi sana bir soru sorayım. İyiler iyilik yaptıktan sonra o kişiden minnet bekliyor. O zaman buna iyilik diyebilir miyiz? Yoksa çıkarı için mi yapılıyor.
yalan olmasın bende iyilik yaparken bir karşılık bekliyordum. En olmadı sevap yazılsın diye yapardım sonraları iyiliğin bir karşılığı olunca bir iyilik olmadığını anladım.
ay senden önce ben beni ağlatan nadir yapımlardan. Çok isterdim adamın iyileşmesini. ama o film bana şunu öğretti. Sırf birini seviyorsun diye onun yaşamak istemediği yaşamı zorlamamak. Notebook zaten benim izlemem gereken film listemde.
Bana da.. sevmek ile bencillik arasındaki ince çizgi.. ama keşke ötanazi yaptırmasaydı, mutlu olsaydılar😞 notebooku mutlaka izle. Aşırı iyi.. hatta me before you dan daha iyi 🥹
Olmazlardı aşkım. Kendi söylemiyle diyor ya hani. Seni çıplak görüp bir şey yapamamak beni kahrediyor diye. ki düşününce birini seviyorsun ve ona sarılamıyorsun bile. çok kötü gerçekten. Üstelik adamın geçmiş yaşamında çok enerjik hayatı gerçekten yaşamayı bilen biri olması durumu daha da kötü yapıyor. O tarz bir adam her türlü bu yaşamı yaşamaktansa ölmek isterdi. ama ben en çok şeye üzülüyorum hani adam diyor ya. Keşke seninle daha önce tanışsaydık. Kadın da diyor ki benimle tanışsaydık beni fark etmezdin. Çok doğru bir şeyleri ve de bazı insanları anlamak için değişime göstermeliyiz. Notebooku izleyeceğim kesinlikle.
benim çok var hepsini yazamam kii hatırlamam da yani. Hıçkırığı severim Zehrayı severim. Satın alınan kocayı severim. Zeytin yağlı yiğemem aman izlerim.
Aynen on yargı yok açarım. bazen bir film arkadaş der daha 10 dakika geçmeden kötü ya bu diye sonra izleriz bakar ki dediği gibi kötü değilmiş ilk dakikadan da kadar vermem iyi kötü diye 😀
Okumadım ama biliyordum. Ama Türkan çok istemiş yönetmene söylemiş İlyasla olsun diye. Ama İlyasla olmadığı için bence büyük bir başyapıt oluyor bence.
Alakası yok ben çok film izlerim fbler bence hiç bir duygu yok. Benim hoşuma gitmedi derinliği yok. O yüzden romantizim olmaz olsa olsa yatak arkadaşı olur bence.
korkuyu bırakalı çok oldu. Bende artık yeni izlemiyorum pek The Witcher izle dizidir. Netflix kapattık klasik izlemeye başladım buralar pakistanlılara sardım sıkılıyorum aynı tarz izlemekten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Al yazmalimi küçükken izleyip anlamamış
Ve adamla birleşmedigine üzülmüştüm
Büyüdüm bu sefer anldaim ve sevindim
Bir daha izle büyüdün artik
Ben küçüklükten beri İlyası sevmezdim zaten hep cemşitçiydim.
Cemşit sahip çıkan değil mj
Evet sahip çıkan
Iyi iyi vefa onemli
her zaman öyle olmalı
Evet önem li olan iyiliği kaybetmemek
İyilik kaybedileli çok oldu bence
Yine iyi insanlar var
Iyilik hep kaybetti zaten
İyiler bile iyilikten vazgeçti artık.
O kadarda değil be
Gömdün iyiligi
burada senin Icin de yaşıyor
Yasaman için
- tarzan edebiyati
hadi sana bir soru sorayım. İyiler iyilik yaptıktan sonra o kişiden minnet bekliyor. O zaman buna iyilik diyebilir miyiz? Yoksa çıkarı için mi yapılıyor.
Iyilik iyilik yapmak için yapılır
Iyilik beklenirse
O iyilik değil çıkar ilişkisidir
Gerçek iyilik karisliksiz yapılır
Yaparsın ve unutursun
Gösteriş bile yapmaz
Kimseyi anlatmazsin
bende aynı fikirdeyim. İyiler bile kaybediliyor dediğim şey buydu işte iyiler aslında iyi değil. sadece onlara minnettar olunması isteniyor.
Ama yinede ben karşılıksız iyilik çok görüyorum be
Herkesten her iyiliğin bedeli istenmiyid
Yine de bencillik var tabi ama daha tamamen curumedi
yalan olmasın bende iyilik yaparken bir karşılık bekliyordum. En olmadı sevap yazılsın diye yapardım sonraları iyiliğin bir karşılığı olunca bir iyilik olmadığını anladım.
Bak ister bekle ister bekleme karşılıksız iyilik yok aslın da
Misal karisliksiz iyilik yaparsın ama
Sebebi vicdanını rahatlatmajtir
Ya da bir işe yaradığını hissetmektir
Iyilik yaparken bile
Ruhsal anlamda bir karisligini alıyorsun aslinda
evet bende onu diyorum işte. Hatta iyilik iyidir. Çünkü seni de iyi hissettirir.
Ama bu elimde olmayan bir durum
Sen karşılıksız yaparsan yap
Bu mükafat gibi bir şey
Sonuçta
Bencillikte yapabilirdin çoğu insna gibi
Birazcık daha temiz bir niyet denilebilir
öyle bende de öyle ama artık ben o tarz düşünceden kurtuldum.
beklenti içerisine girmiyorumiyilik yapınca
Ya zaten
Aslında en büyük iyiliği kendine yapiyorsun
Seni robottan ayıran ve işe yarar hissettiren bir duygu
Geriye dönüp baktığında
Belki kendimi tatmin hissettiğin anlar oluyor
Bu arada instagramin var mı oradan devam edelim muhabbete
Buradan yavaş oluyir
depresyonun sebebi yetersiz hissetmek insan iyiliği yapınca kendine yapıyor zaten
yani varda pek kullanmıyorum.
Okey
Depresyon diye de tanımlamak yanlış bence
Sen kendine hasta diyerek hasta olduğunu zannediyor olamazmisin
40 gün birisine deli de delirir
Insan hep mutlu olmak zorudnq mi
tabi ki mutsuz olmalıyız. Hatta mutsuz olmak zorundayız. çünkü mutlu olmayız o zaman
Notebook ve Me before you 🥹🥹 izlenmesi gerekenlerden bence 🥲
ay senden önce ben beni ağlatan nadir yapımlardan. Çok isterdim adamın iyileşmesini. ama o film bana şunu öğretti. Sırf birini seviyorsun diye onun yaşamak istemediği yaşamı zorlamamak. Notebook zaten benim izlemem gereken film listemde.
Bana da.. sevmek ile bencillik arasındaki ince çizgi.. ama keşke ötanazi yaptırmasaydı, mutlu olsaydılar😞 notebooku mutlaka izle. Aşırı iyi.. hatta me before you dan daha iyi 🥹
Olmazlardı aşkım. Kendi söylemiyle diyor ya hani. Seni çıplak görüp bir şey yapamamak beni kahrediyor diye. ki düşününce birini seviyorsun ve ona sarılamıyorsun bile. çok kötü gerçekten. Üstelik adamın geçmiş yaşamında çok enerjik hayatı gerçekten yaşamayı bilen biri olması durumu daha da kötü yapıyor. O tarz bir adam her türlü bu yaşamı yaşamaktansa ölmek isterdi. ama ben en çok şeye üzülüyorum hani adam diyor ya. Keşke seninle daha önce tanışsaydık. Kadın da diyor ki benimle tanışsaydık beni fark etmezdin. Çok doğru bir şeyleri ve de bazı insanları anlamak için değişime göstermeliyiz. Notebooku izleyeceğim kesinlikle.
Evet doğru analiz, katılıyorum.. içim yine yandı ya.. ah ah.. 🥺🌸 tamam izle mutlaka 👍🏻
Recep İvedik ilk filmi Sibel’e aşkı çok iyi değil miydi
recebi kızın anası üzdü ama aga be. Yok aşk sayılmaz komedi o hahaha
Sibel için tayt giydi bu aşk değil de ne?
Aşktır ama film konusu komedi onu diyorum haha
Nasıl baktığın önemli
Tabi ki.
Cesaretin Var mı Aşka? 2003 yılında gösterilen, Marion Cotillard'ın oynadığı film.
Romantik komedi severdim eskiden türkçeden o da film sayılmaz dizi jsjsjsjd
Filmleeden yabancı olarak Mr. Robot
Al yazmalım, küçükken izlemiştim aşkında büyüyünce bir daha izlemek lazım bazı dizileri
Benimde al yazmalım ve küçük gelin diye film vardı Nazmiye idi kızın ismi birde o 😀
sümüklü nazmiye hahaha
Öyle evet 😀 severim onu annemde al yazmalimi sever ne zaman girse aç der
Kemal sunal filmleri de çok severim
onlarda iyidir evet.
Efsane inek Şabanim 😀
Senin sadece iki tane mi
benim çok var hepsini yazamam kii hatırlamam da yani. Hıçkırığı severim Zehrayı severim. Satın alınan kocayı severim. Zeytin yağlı yiğemem aman izlerim.
Zeytin yağlı yiyememem aman hariç bu satırda yazdığın diğerlerini bilmiyorum delinali incir recelini bilirim birde 😀
ooo ben her tarz izlerim. bilmemen normal yani hobi benim için bu.
Bende her tarz izlerim yeter ki güzel gelsin seçmem 😀😀😀
diyorsun güzel senin adına sevindim önyargın yok.
Aynen on yargı yok açarım. bazen bir film arkadaş der daha 10 dakika geçmeden kötü ya bu diye sonra izleriz bakar ki dediği gibi kötü değilmiş ilk dakikadan da kadar vermem iyi kötü diye 😀
Bizim ev zaten komedi o ayrı 😀😀😀
Anladım ben ilk dakikalardan karar verebilirim.
Biraz on. yargilisin yani 😀😀😀
evet önyargılıyım
Bazen öyle on yargı iyidir
İncir reçeli ve Delibal
delibal delibalın fazlası zarar. aga be.
Benjamin Button
Murat ile nazlı
cüneyit arkın ve fatöa girik mi oynuyor?
Evet
Bı de iki arkadaş var o da guzel
oooo ben o ikisini çok yakıştırıyorum ya fenalar. İzlemişti kan davası tarzı bir şeydi. Satın Alınan Kocayıda izle onda başrol Cüneyt ve Fatma
Peki sen de toprak anayı iki arkadaşı izle
Toprak anayı izlemiştim zaten ama piskoloji bozan filmde he. Hele çocukların bulgur yeme sahnesi travma sebebi. İki arkadaşı da duymuştum izlerim.
Chucky
Senin yüzünden bebeğimi öldürdü kuzenim biliyor musun? Oyuncak bebeğimin ahı üzerine chuky hahahah
Gece gece suçlu oldum özür dilerim
aga be chuky özür dileten hayat bize neler yapmaz
Senden özür diledim kuzenini kesecem
kes simsi de silmişti zaten kıtır kıtır kes onu
Sen de tiffany havası var
ay o kim?
Yaz bak bakim google amcaya
Pırlanta çıkıyor tek
O zaman chucky tiffany yaz görsellerde
sevdim evet piskopatlık vardır bende hahahha
Tamam seni işe alıyorum
Al beni öldürecek çok insan var.
Tamam fazla reklam etme tutuklanacaz
Sevgi neydi?
sevgi emekti.
Sevgi neydi? Sevgi iyilikti, dostluktu, sevgi emekti. Durursam bir daha kurtulamam. Ziyanı yok, gülüşü yeter bize.
aaaa nasıl ezberinde be. Harika bayıldım.
Ezberlemiştim eskiden :)
En sevdiğim filmlerdendir.
bende çok severim eski filmleri. Çok derin bir film Allahtan Türkan şorayın isteği olmamışta. İlyasla olmamış Asya. cemşite bayılırım.
Eser biliyorsunuz, Cengiz Aytmatov' un eseri..
Onun kitabından uyarlama.
Okumadım ama biliyordum. Ama Türkan çok istemiş yönetmene söylemiş İlyasla olsun diye. Ama İlyasla olmadığı için bence büyük bir başyapıt oluyor bence.
Öyle, Kadir İnanır çok iyi oynuyor bu filmde.. :)
ben cemşiti seviyorum İlyası hiç sevmem
"Bu tepe karlı tepe, yaylalar
Oy yaylalar, yaylalar, yaylalar"
Bu şarkının söylendiği sahneyi hatırlıyor musunuz? :)
evet kucağında ki sameti tutuyor. Yanaklarını okşuyor. Asya oturmuş onları izliyor. Sıcacık bir sahne.
Yuh.. böyle bu kadar hatırlamanıza şaşırdım.
Genelde pek çok insan bilmez bu kadar ayrıntılı:)
eee ben hatırlarım Burada Sameti oynayan çocuk kızmış erkek değil.
Bunu bilmiyordum..
Evim sensin
Titanic
Grinin elli tonu
ona romantik pek denmez bence pekhahah
Iiniz fesat adam kirbac cikardi diye hersey :)
Alakası yok ben çok film izlerim fbler bence hiç bir duygu yok. Benim hoşuma gitmedi derinliği yok. O yüzden romantizim olmaz olsa olsa yatak arkadaşı olur bence.
Dogru netfilxten onerecegin var mı ben bu aralar korku filmlerine sardim
korkuyu bırakalı çok oldu. Bende artık yeni izlemiyorum pek The Witcher izle dizidir. Netflix kapattık klasik izlemeye başladım buralar pakistanlılara sardım sıkılıyorum aynı tarz izlemekten.
Aksiyon olucak ya korku falan bunlar keyif veriyor bana. Kumanda kavgasi cok olur bu belli :)
Aksiyon falanda izleyemiyoruz küçük kardeş var piskolojisi bozulmasın diye aşka sardık hahaha
Kardeşin kaç yaşında ki
Oda iyimis :)
@semisl 9 daha
Çok küçük dikkat et o zaman hep
Issız Adam