şu an sadece aklıma böyle tek bir film geliyor ismi Savaş Vadisi bence asker, savaş filmi dediğimiz zaman izlenmesi gereken ilk film diyebilirim. Ayrıca çok duygusal bir filmdir ve hayata ve herkese karşı yolundan sapmayan bir adamın hikayesini anlatıyor kesinlikle izlenmesi gereken bir savaş filmi diyebiliriz. :)
Hem bu arada sana bu yazdığım filmler bulabileceğin en güzel savaş filmleridir.. Yalnız şunu söyleyim ready player one filmini pek yetersiz bulabilin savaş konusunda ama çok güzel bir filmdir fantastik olarak benim en çok sevdiğim filmdir..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
12Görüş
Merhaba,
şu an sadece aklıma böyle tek bir film geliyor ismi Savaş Vadisi bence asker, savaş filmi dediğimiz zaman izlenmesi gereken ilk film diyebilirim. Ayrıca çok duygusal bir filmdir ve hayata ve herkese karşı yolundan sapmayan bir adamın hikayesini anlatıyor kesinlikle izlenmesi gereken bir savaş filmi diyebiliriz. :)
Savaş vadisi
300 spartali
Truva
Cesur yürek
Son samuray
Kral Arthur
Kral arthur kılıç efsanesi
Ready player one..
Ironclad 1,2
Son mohikan
Pers prensesi zamanın kumlarina karşı
John Carter 2 dünya arasında
The flowers of war
Vatansever
Cengizhan
Wolf Warrior 1,2
İzlediğim tüm savaş filmleri
Hem bu arada sana bu yazdığım filmler bulabileceğin en güzel savaş filmleridir..
Yalnız şunu söyleyim ready player one filmini pek yetersiz bulabilin savaş konusunda ama çok güzel bir filmdir fantastik olarak benim en çok sevdiğim filmdir..
Er Rayn'ı Kurtarmak, Bir Zamanlar Askerdik, Soysuzlar Çetesi, Fury, Müfreze,
Askeri çok fazla film izlemiyorum ama başka kategori dersen yardımcı olabilirim.
Bitva za sevastopol
1917
Anthrapoid
Jojo Rabbıt (komedi savaş)
Operation overlord
Braveheart
Bir zamanlar askerdik (Mel Gibson)
Kral Arthur kılıç efsanesi
Schindlerin listesi
Piyanist
Er Ryanı kurtarma
Kore dizisi var askeri netflixte aklıma gelmedi çok iyi ama istersen bulabilirim.
Çiçero kesinliklee. Sanırım favorim o
Yarının sınırında
Alya
Bölük bunu net izlemelisin türk filmi başlarda gülerken sonlara doğru net ağlarsın
Savaşçı şevkat tepe
Ben teşkilat vs izliyorum oda yeterli değil 😂
Dunkirk. Pearl Harbor.
Extraction
Türk yapımlarından dağ 1’i izlemeni öneririm
er ryan ı kurtarmak