Diziler & Filmler 2 ay Dizi önerisi yapar mısınız? Atakk81 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Netflix dizi önerisi yapar mısınız. Korku hariç Dizi önerisi yapar mısınız? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u вуηαяcσѕFenomen Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Diziler & Filmler konusunda 5,1b görüş paylaştı. Selamlar,Elbette yaparım. Benim de keyifle ve severek izlediğim dizilerden senin için güzel bir liste yapayım hemen.FriendsVikinglerseks EducationThe BlacklistLa casa de papelMerlinThe OfficePeaky BlindersThe RainGözlerin ArdındaDarkBlack MirrorMindhunterBrooklyn Nine-Nine Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
s Sarışıngenc23Fenomen Takip Et Master Yaş: 24 2 ay Diziler & Filmler konusunda 866 görüş paylaştı. Merhaba,Netflix'te keyifle izlediğim dizilerin bir kaçını buraya bıraktım. Ben izlerken keyif aldım umarım sizde izlerken keyif alırsınız. Benim önerim öncelikle izlemediyseniz Ragnarok ile başlayın derim. :)RagnarokShannara GünlükleriKarnaval SokağıCennete Hoş Geldinizİnfaz ListesiKatla Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Need4ReadFenomen Takip Et Master Yaş: 38 2 ay Diziler & Filmler konusunda 1,5b görüş paylaştı. Netflix dizi önerilerim:Squid GameAlice İn BorderlandGanglandsStranger ThingsThe Queen's Gambit Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Neveragain6 Takip Et Guru Yaş: 27 2 ay Netflix değil ama Disney+'de Kaçış var, öneririm. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Atakk81 2 ay İzledim mükemmel Yorumla
melissakübra Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eig 80% 2 ay Eyewitness Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 26 2 ay Diziler & Filmler konusunda 853 görüş paylaştı. Succession Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Ceyys Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 ay Lost tabii ki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Ceyys 1 ay Netflixte var mıdır bilmem ama şahane bir dizi Yorumla
okurdumhep Takip Et Xper 5 Yaş: 32 2 ay yapamam Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Selamlar,
Elbette yaparım. Benim de keyifle ve severek izlediğim dizilerden senin için güzel bir liste yapayım hemen.
Merhaba,
Netflix'te keyifle izlediğim dizilerin bir kaçını buraya bıraktım. Ben izlerken keyif aldım umarım sizde izlerken keyif alırsınız. Benim önerim öncelikle izlemediyseniz Ragnarok ile başlayın derim. :)
Ragnarok
Shannara Günlükleri
Karnaval Sokağı
Cennete Hoş Geldiniz
İnfaz Listesi
Katla
Netflix dizi önerilerim:
Netflix değil ama Disney+'de Kaçış var, öneririm.
İzledim mükemmel
Eyewitness
Succession
Lost tabii ki
Netflixte var mıdır bilmem ama şahane bir dizi
yapamam