Merhaba KScanlar! Nasılsınız?
Bir çoğumuz gibi Avengers End Game'den sonra Marvel yapımlarının saçmaladığını hayranları kızdırdığını biliyoruz.
Geçenlerde Disney ceosu gönderilince boş kalan koltuğa 70 küsür yaşındaki Disney'i kendi isteği ile bırakan Bob İger tekrar geri döndü.
Peki kimdir bu adam?
Sevilen yapımların çıktığı Pixar,
Marvel
Star Wars
Bob İger'in önderliğinde Disney son olarak Fox'u satın aldı.
Disney'i başarılarıyla dolu hayran kitlesi bir hayli fazla olan yapımlara bu adam kavuşturdu.
Her ne kadar Kevin Faige Marvel kararları verse de sonuçta en son onay Disney ceosuna kalıyor.
Bu gelişmeler güzel görünüyor bir kaç yıllığına tekrar göreve başladı bakalım hayırlısı olsun...
Siz ne düşünüyorsunuz?
Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor
Bir çoğumuz gibi Avengers End Game'den sonra Marvel yapımlarının saçmaladığını hayranları kızdırdığını biliyoruz.
Geçenlerde Disney ceosu gönderilince boş kalan koltuğa 70 küsür yaşındaki Disney'i kendi isteği ile bırakan Bob İger tekrar geri döndü.
Peki kimdir bu adam?
Sevilen yapımların çıktığı Pixar,
Marvel
Star Wars
Bob İger'in önderliğinde Disney son olarak Fox'u satın aldı.
Disney'i başarılarıyla dolu hayran kitlesi bir hayli fazla olan yapımlara bu adam kavuşturdu.
Her ne kadar Kevin Faige Marvel kararları verse de sonuçta en son onay Disney ceosuna kalıyor.
Bu gelişmeler güzel görünüyor bir kaç yıllığına tekrar göreve başladı bakalım hayırlısı olsun...
Siz ne düşünüyorsunuz?
Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Umarım döner çünkü son yıllarda hiçbir filmi aynı tadı vermiyor, kalite düştü.
Bence dönebilir. ant man 3 filmini bekliyorum
Ah Avengers üzümlü keklerim🥲 hazır gelmişken ellerini çabuk tutup birkaç film şey etseler keşke 👉👈
Şöyle kadınlardan oluşan bir Avengers beklentim var ama bakalım gelecek mi?
Bir kaç yıl önce Shuri rolünü oynayan Letitia Wright de bir röportajda bunu çok istediğini ve o zamana kadar çıkmış Marvel filmlerinden kendince bir kadro düşünmüştü.
Olacaksa bile ana evrenden bağımsız işlenebilir veya ana evrene bağlı fakat bir kahramanın rüyasını izleriz o rüyadan öngörülerle bağlanır.
Valla adamlar paraya para demiyor, bir tek onu diyorum
Yine demesinler de efektleri para çok gidiyor diye kesmek nedir arkadaş. Yapın sağlam bir senaryolu film Oskar bile alırsınız bu kadar batırmak nedir.