Diziler & Filmler Kanlı Elmas filmini izlediniz mi? İzleyen arkadaşlar nasıl filmdi sizce 🎥🎬🍿? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Başroller de Leonardo Di Caprio Jennifer Connelly Ve DJımon HounSou Yer Aldığı 2006 Yapımı Kanlı Elmas filmini İzlediniz mi? İzleyen Arkadaşlar nasıl film di sizce? 🎥🎬🍿 Kanlı Elmas filmini izlediniz mi? İzleyen arkadaşlar nasıl filmdi sizce 🎥🎬🍿? Cevapla Film Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bunickonsekizharfli Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet sanırım geçen hafta sonu izledim.. on numara.. 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Bu filmi izleyip de evlilik teklifinde hâlâ tektaş yüzük isteyen kadının aklına tüküreyim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çıkar çıkmaz sinemada izledim. Sonra birkaç kez tv de. Çok eskide kaldı ama bayaa güzel film 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 307 cevap paylaştı. Sonu dramatikti 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet sanırım geçen hafta sonu izledim.. on numara..
Bu filmi izleyip de evlilik teklifinde hâlâ tektaş yüzük isteyen kadının aklına tüküreyim.
Çıkar çıkmaz sinemada izledim. Sonra birkaç kez tv de. Çok eskide kaldı ama bayaa güzel film
İzlemedim ama listeme ekledim şimdi.
Sonu dramatikti