Diziler & Filmler Sabırsızlıkla beklediğiniz diziler var mı? Yenibirbenn Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Joe 😍 Şubata daha çok var.. 🙊 Sabırsızlıkla bekliyorum yeni sezonu 😌 Sabırsızlıkla beklediğiniz diziler var mı? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Loki 2. sezon 1 0 Yorumla
xyovmcskwofjxzjw Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl diziyle hiç aram yok saçma sapan şeyler zaman kaybı sadece ama türk ya da yabancı sinamalari çok seviyorum 1 0 Yorumla
audrey18112022 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl yok.izleyince bırakıyorum. 1 yıl onun gelmesini bekleyemem bir kere ben diziyi izlemeye başlarken ki motivasyonumu kaybediyorum. 1 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kakegurui 3. sezon ve love is war 4. sezon bekliyorum 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl You ve Lupin dizisinin yeni sezonlarını merakla bekliyorum. Bir de Squid Game.. 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sabırsızlıkla neyi beklesem hayal kırıklığına uğradım o yüzden beklentim yok :d 1 0 Yorumla
EMİROJR Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl türk dizisi kimseye önermiyorum saçmalıktan ibaret o kdr güzel oyuncularımız varken saçma sapan senaryolar cidden 1 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl hayır yok benim dizilerim belli zaten 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Loki 2. sezon
diziyle hiç aram yok saçma sapan şeyler zaman kaybı sadece ama türk ya da yabancı sinamalari çok seviyorum
yok.
izleyince bırakıyorum. 1 yıl onun gelmesini bekleyemem bir kere ben diziyi izlemeye başlarken ki motivasyonumu kaybediyorum.
Kakegurui 3. sezon ve love is war 4. sezon bekliyorum
You ve Lupin dizisinin yeni sezonlarını merakla bekliyorum. Bir de Squid Game..
Sabırsızlıkla neyi beklesem hayal kırıklığına uğradım o yüzden beklentim yok :d
türk dizisi kimseye önermiyorum saçmalıktan ibaret o kdr güzel oyuncularımız varken saçma sapan senaryolar cidden
hayır yok benim dizilerim belli zaten
Doctor Who’nun yeni sezonunu bekliyorum
Behzat Ç.
Aa benimde o oldu
yok ki
heartstopper