2023'te yayınlanacak olan herhangi bir film var mı? Benimkisi M3GAN adında bir ilginç korku filmi.

2023'te yayınlanacak olan herhangi bir film var mı? Benimkisi M3GAN adında bir ilginç korku filmi.
Koleksiyoncu Filminin Devamını Bekliyorum 😈🔪 2 Seri olarak gelmişti ilk filmi The Collector 2009 Yılında ikinci filmi The Collection 2012 yılında çıktı en sonunda Psikopat koleksiyoncu yakalanmış ti koleksiyoncu nun işkence ettiği arkin adında ki adam onu kutuya hapis etti Koleksiyoncu Şöyle Bir katil diğer katiller gibi herkesi direk öldürmüyor bu adam insan seçiyor Seni istemezse öldürüyor beğenirse kutuya hapis ediyor ki arkini öldürmedi zaten bir de böcekleri çok seviyor köpeği ve örümcekleri var kim olduğu ilk filmde ve ikinci filmde görüldü aslında yüzü hiç gösterilmese bile

Resimde görüldüğü üzere yüzü yarım maskeli işçi çalışan koleksiyoncu nun ta kendisi tabi arkin başta onun kim olduğunu bilmiyor normal sıradan çalışan zannediyor ileride arı yuvası olduğunu söylüyor Koleksiyoncu bakıyor tamam işareti çakıyor asıl olay gece başlıyor arkin soyguna giriyor arkasından koleksiyoncu geliyor evin anahtarını bile çıkarmış koleksiyoncu tabi başlarda Birbirinden habersizler arkin onun evde olduğunu öğreniyor ama koleksiyoncu henüz bilmiyor bi kaç defa şüpheleniyor sese falan bıçağı çıkarıp koşa koşa öfkeli şekilde gidiyor
Ruhlar bölgesi 5'i bekliyorum.
4. filmini sinemada izlemiştim ve çok beğenmemiştim. Diğer bölümleri çok daha iyiydi. Ama 5. Filminden umutluyum.
Uzun zamandır kaliteli korku filmi de çıkmıyor inşallah bu sefer bu keyfi yaşatırlar.
Cevap
6Cevap
Ant men 3, john wick 4
Sabırsızlıkla bekliyorum 🤩
Recep İvedik 7 çakallarla dans 6 bekliyorum
Wolf Creek 3
Mad Max The Wasteland
2021 ve 2022 de çıkan filmler
Arınma Gecesi Sonsuza Dek 2021
Cadılar Bayramı Öldürür 2021
Matrix Resurrections 2021
Nefesini Tut 2 2021