- Leyla ile Mecnun
- Behzat Ç.
- Ezel
- Karanlıkta Koşanlar
- 46 Yok Olan
- Tatlı Hayat
- İkinci Bahar
- Süper Baba
- Beş Kardeş
- 7 Numara
ben ilk 3'ü dışında diğerlerini bilmiyorum fdghjdgfh cennet mahallesini tek geçerim :D

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben ilk 3'ü dışında diğerlerini bilmiyorum fdghjdgfh cennet mahallesini tek geçerim :D

Evet Behzat Ç. güzeldi, gerçekten çok güzeldi. Ben böyle polisiye dizilerini seviyorum. Onun gibi Arka Sokaklar ilk birkaç sezon harikaydı, Garip gibi bir köpeğim olsun isterdim. Mesut komisere aşıktım küçükken. Oğluyla evlenmek isterdim😅😅😅 Ezel de güzeldi onuda bitirdim. Ezeli ezel yapan ramiz dayıydı oyuncuları güzeldi. Yalan dünya komedi güzel yine çok severek izliyordum vee cennet mahallesi güzeldi. Alemin kralıda hiç sıkıcı bölümü yok. Aşkı memnu gerçekten harika kötü bir bölümü yok oyuncular müthiş kaç kere bitirdim bilmiyorum. Yaprak dökümü yine çok güzeldi sonlarda bozuttu. Karadayı diye bir dizi vardı harikaydı yine kurgusu güzeldi. Sıla dizisi vardı güneydoğu'yu anlatıyordu o da harikaydı. Baska böyle 3-5 tane daha vardı bu izlediklerim aklıma gelen Şu an güzel dizilerdi hepsi
Sana önce se in dogumundan önce olan en eski ve Tüm Türkiye'nin izlediği TRT1 dizisi , BİZİMKİLER'i number one olarak en başa geçeceğini belirtmek isterim. Yanlis hatırlamıyorsam 12 yıl veya fazla sürdü. Daha sonra malum biliyorsundur ve oda on yılı geçti ve dizinin yayınlandığı gün, neredeyse tüm ülkeyi sokaklar boş kalacak şekilde o saatte evde televizyon başına gecirdi. O dizi de Kurtlar Vadisi. Daha sonra yine bir klasik Ferhunde Hanımlar , bin küsur bolumdne fazla bir TRT dizisi. Sonra Mahallenin Muhtarları ( ATV) dizisi, daha sonra Ekmek Teknesi dizisi ( ATV ) , sonra Süper Baba ( ATV ) , Leyla Mecnun ( TRT1 ) , Arka Sokaklar ( KanalD) , Behzat Ç Dizisi. Ihlamurlar Altında ( KANALD ) , Vatanım Sensin dizisi ( KanalD ) Çalıkuşu dizisi ( Burak Özçivit ve eşinin oynadığı ), Kara Sevda ( Star TV ) , Çocuklar Duymasın dizisi. Hatırladıklarim bunlar
Çocukluğum da 7 Numara, Lise yıllarımda Avrupa Yakası ve Yetişkin olduğum dönemlerde tabiki de Behzat Ç.
(Erdal Beşikcioğlu nun oyunculuğunu, karakterini, tarzını seviyorum. Dizilerini ve Filmlerini kaçırmadan izlerim. Mesela Köprü dizisi de efsanedir )
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Öyle bir seviyorum ki şu üç diziyi, evde karşılarına geçmesem, dikkatimi ekrana vermesem, izlemesem bile açıyorum o ruh halini yaşıyorum o bile muazzam oluyor. Bi de bu üçlüyü izlemek bence insanı psikolojik danışmanlık almaktan da koruyucu etkisi ile muhteşem bir doğal ev ilacı.⭐ 😎😎
⭐ Leyla ile Mecnun
⭐ Yedi Numara
⭐ İkinci Bahar
#edit: evet ben Avrupa Yakası diyen özentilerden değilim, nett. Ömrümde Avrupa Yakası kadar enerjisinin enerjime uymadığı ruh hastası bi dizi görmedim.
#tubasueda 🍀🍀
Cevap
106Cevap
İkinci bahar
Kurtlar Vadisi.
Avrupa Yakası.
Aşk-ı Memnu.
7 Numara.
İkinci Bahar.
Ezel.
Tatlı Hayat.
Ayrılsak da Beraberiz.
Diriliş Serisi.
Kardeş Payı.
Dizileri bence sırasıyla en iyi yapılmış eserlerdendir. İzlenme oranları tartışılır, hiçbiri Kurtlar Vadisi'nin yaptığı etkiyi o çapta yapmamıştır belki ama hepsi kendi kategorisinde çok kıymetli eserlerdir. Hepsinin de hiçbir bölümünü kaçırmadan izlemişimdir. '' Tv izlemiyorum '' diyenleri anlamdıramadığım durumdur bu dizileri anımsamam.
asmalı konak
@BlackEagleEye izlemezdim ama seveni çoktur, o da iyidir eminim.
7 Numara Dizisini Çok Sevdim 😊 Televizyon da TRT 1 de Sabah Yayınlanıyor ara da denk geliyorum sabah dediğim 05: civarı görmüştüm Neyse İzleyim dedim gerçekten Eğlenceli başarılı dizi mi Diye ki bunu Resimlerin den belli ediyor Kalitesini başarılı olduğunu ⭐ İzledim Dedim ki Vayy Bee Ne Güzel Yıllar geçip gitmiş Şimdiki yapımlar Bi halt değil çoğu saçma Ahlaksızligin yoğun olduğu yapımlar şimdiler yok sevişme sahneleri yok adam öldürme nerde kötü örnek Var onlar mevcut birde bunları seven kafası çalışmayanlar mevcut dizinin kralı 1990 lar ve 2000 lerin başları sonrası foss tırt yedi numara izlemenizi tavsiye ederim gerçekten oyuncu kadrosu dizinin içeriği güldürüyor emek var bu belli
Behzat Ç Dizisi de çok güzel diziydi Devletin ne halt olduğunu ortaya koyan dizi Behzat Ç şu yönünü çok seviyorum Behzat Amir kurallara aykırı hareket eder bi suçlu masum birini mi öldürmüş tecavüz mu etmiş o Şeref yoksunu eline geçtiği an herifi öldüresiye dövüyor olması gereken de bu zaten hatta adalet sarayın önünden geçerken Adaletini S k diyor du Behzat Amir yürü be kik tutar seni amirim 👏🏻⭐ evet Türkiye de Adalet Diye bir şey yok lafta adalet eğer gerçekten adalet olsa o kadar pislik serbest kalmaz di
Listede kurtlar vadisi yoksa henüz hayatınızda dizi izlememişsiniz demektir. Üniversitelerde tez konusu olarak hakkında dersler verilmiş, bir zamanlar mit'e resmi açıklama yaptırmış, milli maçın olduğu gün daha çok izlenmiş, yayınlandığı gün sokaklarda insanların olmadığı herkesin ekran başında olduğu, dizinin karakteri ölünce gerçek hayatta lokma dağıtılıp cenaze namazı kılınıp gazetelere baş sağlığı ilanı verilip ve 18 yıldır o süleyman çakır karakteri için hala lokma dağıtılıp cenaze namazı kılınıp gazetelere ilan verilip haberlere çıkıyor. Kurtlar vadisi müziği bile yıllarca düğünlerde arabalarda her yerde çalındı halada çalınıyor. Neyse bana göre birinci sırada yer alması gereken tek dizidir.
Bizimkiler, Kaygısızlar, Sıdıka, Yılan Hikayesi, Kurtlar vadisinin ilk bir kaç sezonu, yedi numara, ayrılsakda beraberiz, avrupa yakası, ezel, Şubat , leyla ile mecnun, behzat ç, işler güçler, kardeş payı, içerde, benim annem bir melek, yahşi cazibe, pembe patikler
-Kurtlar Vadisi
-Avrupa Yakası
-Geniş aile
-Leyla ile Mecnun
-Kardeş Payı
-Kaçak
-Yılan Hikayesi
-Dedektif Biraderler
-Ayrılsak da beraberiz
-En son babalar duyar
-Sıdıka
Demek ki ben genel olarak komedi filmlerini seviyormuşum. 😅
Kurtlar Vadisin (ilk 97'yi) koymaman çok büyük ayıp ama. Oyuncularını geçtim, senaryosunun üstüne bile başka hiçbir dizi gelmedi. Abdülhey sette çaycıydı oyuncu bile değildi, öyle bi senaryo yazıldı ki adam devlet ajanı oldu acaip de uyum sağladı.
7 Numarayı cok severdim çok samimi ve tatlı gelirdi ordaki karakterler. Üstelik Trakya bölgesinde bati kültürüne daha yakin bir şekilde büyüdüm Anadolu insanı Anadolu kültürü ile içli dışlı olmadan. Ama dizideki karakterlerin konuşmaları şiveleri insanliklari iyilikle ve tabi komediyle harmanlanmaları çok hoşuma giderdi. Babannecigimin evinde izleyince daha bir tatlı gelirdi sonra bahçesinde salıncakta sallanır yorulur uyuyakalirdim. Hep o tatlı küçüklük anılarımı anımsatıyor.
O kadar saçma bir liste..46 yok olan ne ya? tutmayan dizi.. ayriyetten neden Türkiye'nin en çok reyting alan dizisi Kurtlar Vadisi ve finalinin neredeyse Türkiye'nin yarısından fazlasının izlediği Asmalı Konak yok?
Kurtlar Vadisi bu listede yok arkadaşlar, bunun sebebi KV değerlendirilmeye alınamayacak kadar mükemmel bir dizi hatta bir diziden fazlası olduğu içindir.. yoksa ülkenin çoğu bunu kabul ediyor, KV si bir başyapıt ve üstüne dizi yoktur..
En son babalar duyar, Ayrılsak da beraberiz, 7 numara, Kardeş payı, Geniş aile benim favorilerim
Başroldeki erkek oyuncularının hepsinin çok itici olmasına rağmen behzat ç bence çok kaliteli bir diziydi. Oyunculuklarına bayılmıştım. Çok doğal, günlük hayattan çekilmiş bir kesit gibiydi
Tüküreyim imbdsine :D kurtlar vadisinin hakkı yenmiş imbd puanları dikkatim dışındadır. Belli bir yaştan sonra dizileri izlemeye bıraktık ama kurtlar vadisi bir başkaydı...
IMDb de TÜİK verilerini kullanmış olmalı. Ezel ve tatlı hayat dizilerini çıkar geriye kalanlar leş diziler
Leyla ile Mecnun'u üzerine tanımam. Tekrarlarını bile defalarca seyrettim. Yeni bölümleri için exxen'e aboneyim..
46 yok olan çok sevdiğim ama çok ani biten değeri bilinmemiş bir diziydi listede görmek mutlu etti 🥺🥺🥺
Cidden bu listede Kurtlar Vadisi yok mu? Kurtlar Vadisi'nin ilk 100 bölümü özellikle dalga geçiyor olmalılar.
Kurtlar vadisi en birinci
sonra masumlar apartmanı
sonra gönül dağı
sonra elveda rumeli
Ezel, İkinci Bahar ve Süper Baba'yı izledim. Yedi Numara'ya da göz ucuyla baktım desem yeridir.
7 Numarayı severdim
Favorim Behzat amirim
Kurtlar Vadisi, Leyla ile Mecnun, Avrupa Yakası. Aklıma gelmedi başka.
Behzat c ve yabancı jordi el ninonun sahneleri 🔥🔥
Behzat ın hayatı hiç bir senaryo ile kıyaslanamaz. En iyi dizidir behzat ç.
Kurtlar Vadisi ve diğerleri işte daha iyisi gelmedi gelmez de
suskunlar benim icin bestir. poyraz karayelde. seccond
net söyluyorum kendı türünün en iyisi Behzat Ç
4-5 hariç hepsini biliyorum o yüzde 7 dizi için yorum yapıyorum. hangisini 1 numara yapsan sırıtmaz.
Bana göre efsane işler güçler. Tam AB için total icin değil
1-Kurtlar Vadisi
2-Kuzey Güney
3-Adanalı
4-Akasya Durağı
Daha varda yeter bu kadar
Kurtlar vadisi
Behzat Ç
Kardeş payı
Geniş aile
Behzat Ç hariç hiçbirini izlemedim Ezel ve Kurtlar Vadisi Pusu yu izlemryi düşünüyorum
Avrupa Yakası'nın olmadığı bir listeyi ciddiye alamam.
Behzat Ç yı izlemeyenler listelerine bile eklememiş şüphesiz tek geçerim hepsinin arasından
imdb'de en yüksek puan alan türk dizisi Şahsiyet yalnız.
Benim de gözüm aradı ama en yüksek olduğunu bilmiyordum.
7 numara, tatlı hayat efsane komediler, burada EDHO kurtlar Vadisi'nin olmayışı aşırı saçma olmuş,
Yalan dünya heralde bilmiyorum Türk dizisi izlemiyorum
Kurtlar Vadisi
Ezel
Kuzey Güney
İçerde
Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Kardeş Payı
Amirim gibisi mi var Behzat bir numaradır her zaman.
7 Numara
Tatlı Hayat
Yaprak Dökümü
Tatlı hayat bilinmez mi ya Türkan şoray oynuyor üstüne
ben hicbirini izlemedim. en son babalar duyar falan izliyordum eskiden. benim sevdigim tarz öyle
Kurtlar Vadisi
Avrupa Yakası
Behzat Ç.
Arka Sokaklar
Kadın
Bizimkiler
Listede kurtlar vadisi yoksa bu listeye güven olmaz
Yaprak dökümü muhteşem yüzyıl o hayat benim
Diziler ikiye ayrılır. Avrupa Yakası ve diğerleri
Leyla İle Mecnun'u tek geçiyorum şimdiye kadar ütün bölümlerini İzlediğim tek dizi
2 Uzaylı Zekiye 3 kavanozdaki adam 1 kartallar yüksek Uçar bu işin bu kadardır
Cennet Mahallesi
Ekmek Teknesi
Hayat Bilgisi
Seksenler
Karanlıkta koşanlar ı hatırlamıyorum. Diğerleri güzel diziler.
adını Feriha koydum, ufak tefek cinayetler, avlu ✍️😀
Kurtlar Vadisi'nin listede yer olmaması büyük talihsizlik. O kadar dizi içerisinden sanki bilerek listeye eklememişler gibi duruyor. Yoksa en kötü liste ortalarında olmalı. Sevmeyenler bile bilir bunu.
Karanlıkta koşanlar dizisini ilk kez burdan duyuyorum şu an
7 numara çok güzeldi 😂cennet mahallesi kalbimizde tabiki bide çılgın bediş vardı hâlâ izlerim
süper baba, 7 numara ve Tatlı hayat.. Ezel de çok iyi dizi ama hepsini izlemedim
Ohoo hani nerede kurtlar vadisi Muhteşem yüzyıl, Avrupa yakası, Vatanım sensin , Arka sıradakiler
kurtlar vadisinin olmaması IMDb yaş ortalamasının +13 olduğunu gösteriyor
▪Kadın
▪ Aşk yeniden
▪Geniş Aile
▪Akasya Durağı
▪Yabancı Damat
▪Yaprak Dökümü
▪Sungurlar
▪Tek Türkiye
▪ Sakarya Fırat
▪Kurtlar Vadisi
Hiçbirini izlemiyorum iyi ki de izlemiyorum
kurtlar vadisi ve aşkı memnu olmayan liste boştur
Leyla ile mecnunun üstüne tanımam. O dizi gibisi yok. Böylesine saflık iyilik mutluluk saçan bir dizi başka görmedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?