Selam KS ahalisi! Eski Yeşilçam aşk filmlerine geri dönüş zamanı! Yeşilçam'ın yaa bu adam da aşk filmlerine ne yakışıyor ama dedirten jönünü konuşuyoruz. Hadi yorumlara.. 🙂🙂

Selam KS ahalisi! Eski Yeşilçam aşk filmlerine geri dönüş zamanı! Yeşilçam'ın yaa bu adam da aşk filmlerine ne yakışıyor ama dedirten jönünü konuşuyoruz. Hadi yorumlara.. 🙂🙂

Kadir inanır aşk adamı aynı zamanda kahraman bir silahşör gücüyle bize milliyetçiliği aşıladı bunun yanında komedi aşk dersek Kemal Sunal derim geçerim.
Hepsi birbirinden iyi. Tarık Akan'ın farklı bir aurası olduğunu düşünürüm. Cüneyt Arkın karizması desek o ayrı, Kadir İnanırın da yeşilçamdaki sert rollere ayrı bir yakıştığı kesin. Ediz Hun mesela o da naif rollerde olmazsa olmaz. Hepsinin kendine özgü bir kumaşı var ve hakkını da verdiler zaten.
Buna göre Tarık Akan aşk fimlerinde bence bir tık daha ön sırada.
Teşekkürler 🌸
Ben üçünüde aşk filmlerine yakıştırmıyorum🙂 Benim için Ediz Hun 🙂

😌
Tarık Akan, Kadir İnanır.. ❤️
Eig için teşekkürler ✨
Cevap
2Cevap
Kemal sunal
D hepsi bunu kesinlikle ayırt edemem hepsi birinden güzel filmleri olan jonler aralarında ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum sağ kalanlarada uzun ömür
En milliyetcisini seçiyorum...
Cüneyt Arkın diyorum 👍
sadri alışık tabiki
sadri alışık izzet günay tanju gürsu ediz hun ve hüseyin baradan
Cüneyt Arkın ve Kadir İnanır
sadri alışık izzet günay tanju gürsu hüseyin baradan ediz hun muzaffer tema eşref kolçak
Tarık akan
Cüneyt Arkın♥️♥️
Ediz Hun&Tarık Akan
Cüneyt Arkın’dı...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?