Diziler & Filmler Hafta sonu hangi filmi izlemeyi düşünüyorsunuz? sinefilim Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Mubi'den açarım bir tane keyfime bakarım şeklinde bir planım var. Film hâlâ net değil. 😛 Hafta sonu hangi filmi izlemeyi düşünüyorsunuz? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Bullet train izlemeyi düşünüyorum ne zamandır 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Bulabilirsem Thor’un yeni filmini izlemeyi düşünüyorum 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Animasyon serisi seyrediyorum 25 dakika 60 bölüm kadar 26 bolundeyim bir hafta sürer bitmesi sonra ne seyrederim Allah kerim 0 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Netflix'te Athena filmini izliyorum şu an.. İyi gidiyor.. Konusu orijinal geldi.. 0 0 Yorumla
Okyanusesi Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl - Dune- Prestij- Zodiack- Lie to me dizisi 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Aklımda bir şey yok ama mini bir diziye başlayabilirim 0 0 Yorumla
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 996 cevap paylaştı. Black Panther Wakanda Forever’a gideceğim 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 307 cevap paylaştı. Harry Potter seriye başladım az kaldı bitiyo 🙃🧚 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bullet train izlemeyi düşünüyorum ne zamandır
Bulabilirsem Thor’un yeni filmini izlemeyi düşünüyorum
Animasyon serisi seyrediyorum 25 dakika 60 bölüm kadar 26 bolundeyim bir hafta sürer bitmesi sonra ne seyrederim Allah kerim
Netflix'te Athena filmini izliyorum şu an.. İyi gidiyor.. Konusu orijinal geldi..
- Dune
- Prestij
- Zodiack
- Lie to me dizisi
Aklımda bir şey yok ama mini bir diziye başlayabilirim
Black Panther Wakanda Forever’a gideceğim
Harry Potter seriye başladım az kaldı bitiyo 🙃🧚