İlk önce sarışın çocuğun adı Jared Leto. Brad Pitt varsa katılırım diyeyim mi gjvgfkghdkh da ben Brad Pitt’i sevmem ve o sadece Edward Norton’ın karakterinin kafasında kurduğu bir karakter.
0
32 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hadi canım sen ne kadar zekisin öyle ya tüm sırrı bozdun bak
He anladım tamam bende Jared Leto olduğunu farkındayım ama öyle yazsaydım kimse anlamazdı hem o oyuncunun ismi karakterin değil bunu biliyorsundur diye tahmin ediyorum
Bilmiyorum ben eskiden çok seviyordum sitedeki bazı kişiler birleşmiş gibi bir anda Brad Pitt çok kötü demeye falan başladılar ve ben de sevmemeye başladım
Boşanmayla iyi yapmış Angelina Jolie kesin bunun gece gündüz car car car kafasının etini zikiyordur gerçi Brad'in önceki eşindede öyle bir tip var bu Brad niye hep böyle çeneci toksik karılarla evlenir anlamıyorum yazık ediyor kendine
Gece, Tyler Durdenin " lanet olsun bütün bir nesil benzin pompalıyor" cümlesiyle başlayan o destansı konuşmasını dinlemeden uyuyamıyorum o konuşma benim ninnim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İlk önce sarışın çocuğun adı Jared Leto. Brad Pitt varsa katılırım diyeyim mi gjvgfkghdkh da ben Brad Pitt’i sevmem ve o sadece Edward Norton’ın karakterinin kafasında kurduğu bir karakter.
Hadi canım sen ne kadar zekisin öyle ya tüm sırrı bozdun bak
Ayy teşekkür ederimm yaaa
Banada versene biraz bu zekadan
Sen istersin de vermez miyim uglfjkgjdk bu arada son kısmı yazmasaydım filmi izlemediğimi düşünüp o gerçek değil falan diyecektin o yüzden yazdım
He anladım tamam bende Jared Leto olduğunu farkındayım ama öyle yazsaydım kimse anlamazdı hem o oyuncunun ismi karakterin değil bunu biliyorsundur diye tahmin ediyorum
Da Brad pitt'i nasıl sevmezsin zevksiz ben erkek halimle düşüyorum ona
Ay tamam özür dilerimmm ve Brad Pitt’i beğenmiyorum demedim sevmiyorum dedim arada fark varrrr
Neden sevmiyorsun 🔫😑
Bilmiyorum ben eskiden çok seviyordum sitedeki bazı kişiler birleşmiş gibi bir anda Brad Pitt çok kötü demeye falan başladılar ve ben de sevmemeye başladım
He sürü psikolojisine kurban gittin yani?
Onlar kendini yanardağa atsa sende mi atcan?
Gibi
Yaaa hayırrr asla ölseler güzel olur ama
Seni Brad Pitt'den soğuttukları için mi mdjxhds
Hayır sapık oldukları için
E Brad Pitt'i sevmeyenler sapıksa sen neden onlara uyuyorsun 🙄
Yaaa buna verecek cevabım yokkk
Haha kalırsın işte öyle Tyler Durden reisi ezdirmeyiz 😎
İyi umarım onunla evlenirsinnn
Evli zaten :/
Kiminle
Angelina Jolie ama boşandı gerçi
Bedduam tuttu galiba
Ay sen takıntılısınnnn
Boşanmayla iyi yapmış Angelina Jolie kesin bunun gece gündüz car car car kafasının etini zikiyordur gerçi Brad'in önceki eşindede öyle bir tip var bu Brad niye hep böyle çeneci toksik karılarla evlenir anlamıyorum yazık ediyor kendine
Saçını başını yolcam o kaşlarların 😑
Gay misin
Hayır Durdenseksüelim
Gece, Tyler Durdenin " lanet olsun bütün bir nesil benzin pompalıyor" cümlesiyle başlayan o destansı konuşmasını dinlemeden uyuyamıyorum o konuşma benim ninnim
Keşke dünyadaki her şey Tyler Durden olsa Tyler Durden dışında hiçbişi olmasa
Ayy bendensin ben de Elvis’e karşı aynı şeyleri hissediyorum ve ben de Elvissexual’ımmm
Elvis kim lo
Dövüşmek karşılıklı bir eylemi gerektirir. Ben karşılık veremez komalık olurdum o yüzden ne gerek var aksiyona.
Kadınları almıyorlar zaten relax :D
Katılırsam kesin dayak yerim, o yüzden katılmam ben. Ağzımla burnum yer değiştirsin istemiyorum.. 😂😅
erkek olsam da katılmazdim canım kıymetli 😂
Kickboks var zaten
Param olunca gidicem
Kanka bu kickboksa benzemez :D
La olum izledim filmi
Kickboks boks daha güzel
Bunlar kavga etmeyi bilmiyor
Gaza gelmeyin🤣🤣
Not : eski sporcu
sen katılır mıydın
Eh o kadarda delileşmedik henüz canımı seviyorum halen
Katılırdım. 😈
Zannetmem, delilik bu
Asla katılmazdım, sevmiyorum öyle şiddet falan.
Helal
Sanırım katılırdım.
Yürek mi yedin birader afiyet olsun
zevkli olabilirdi :D
Seni almazlar ki 😎
kızlar giremez diye bir kural yok ki :D
Aslında var filmde de bahsediliyor hatta erkeklere özel diye yani doğal olarak tabi...
hee pardon o zaman :D
Neyse sizde kendi aranızda kızlar için bi dövüş külübü açıp kural olarakta saç topalamak yok falan dersiniz artık cjxjjxnz
Hani saç baş girişeceksiniz ya kdjxhx
hayırr
Katılırdım😏
Katılırım yani
Katılırdım.