Sadece Sen ve Aşk Tesadüfleri Sever filmleri güzeldi. Selvi Boylum Al Yazmalım hikâyenin bütününe bakıldığında bir aşk filmi değil bence. Haa duygulandırıyor mu evet ama o kadar. Yanlış anlaşılmasın filmi ben de çok severim ama aşkın DNA'sındaki tutkuyu en başta yazdığım iki film daha iyi yansıtıyor bence..
"Selvi Boylum Al Yazmalım" efsane bir film. İlk zamanlar sonunda İlyas'a gitmediği için kızıyordum ama şimdi anlıyorum.
Ama "Aşk Tesadüfleri Sever" ve "Aynı Yıldız Altında" filmlerinde hıçkıra hıçkıra ağladım. Bu iki film aşkı daha güzel yansıtmış. Her ne kadar iki filmin sonunda ölümde olsa bile..
Bana aşkı sevdiren filmler değildi ama Delibal'ı çok sevmiştim 😍 Aşkı güzel yorumlayan bir çok film var aslında. Selvi boylum al yazmalım da sevmem nedense. Bayıyor beni.
Yaahahh çocukluğum aklıma geldi Kanal 7 Samanyolu falan saçma canım Türk filmleri yayınlandı ya bir gece öyle bir filme denk geldim "ceviz oynamaya mı geldin" O filmde saçma sapan bir şekilde duygulanmıştım hhaha
Bana aşkı sevdiren de aşka küstüren de filmler değildi. Hiçbir filmde yaşanan aşka bana tesir etmedi. Birini gördüm konuştum sevdim sonra da olmadı ayrıldık acısını çektim. Filmlerdeki aşk bana hiçbir şey yapamaz.