Avrupa Yakası, Ekmek Teknesi, Cennet Mahallesi'ni özlemiyor musunuz ya, gerçekten harika diziler değiller miydi?

Adam mafya sonra beni öğretmen yapın herseyi anlatayım diyor. Adam hemde liseye öğretmen oluyor. Eski sevgilisini bırakmış gitmis, gelince yenisine aşık oluyor ve inanılmaz seviliyor ay bunlar coook tatlı 😀 neresi tatlı srfsizin teki ya bayağı izleniyor etrafta.

Akşamda babam izliyor bir tane. Anlatıyor bu adam mit görevlisi ailesinden uzaklaştı gitti sonra evlendi şimdi geri geldi bu da onun eski karısı diyor. eski karısı yeni karısı oh vallahi. 😀 ve buda izleniyor.

Başka bir tane izledim öğrenciler okulun kralı bir kızı soyup soğana çevirdiler. Fotoğraflarını çektiler. Yani diyorlar ki okula da güvenme öğretmene de arkadaşa.

Avrupa Yakası, Ekmek Teknesi, Cennet Mahallesi'ni özlemiyor musunuz ya, gerçekten harika diziler değiller miydi?
Cevapla