Diziler & Filmler Son dönemlerde en çok girdiğiniz dizi/film platformu hangisi? sinefilim Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben Gibi'nin yeni sezonu yüzünden Exxen'e çok giriyorum. Son dönemlerde en çok girdiğiniz dizi/film platformu hangisi? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Exxen Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Netfilix genellikle 0 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Netflix ve BluTV üyeliklerim var ama genelde Netflix'te takılıyorum. şu an Stranger Things dizisinin ilk sezonundayım.. 0 2 Yorumla sinefilim +1 yıl İlk sezonlar sürükleyici ama son sezonları beni sarmadı. Yorumla Need4Read +1 yıl Bakicaz artık Yorumla
__SoulleSs__ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl the witcher izledim :D simdi izleyecek bir dizi arıyorum 0 2 Yorumla sinefilim +1 yıl Yeni sezonu geldi mi onun? Yorumla __SoulleSs__ +1 yıl 3. sezon mu. bulamadım hocam Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tabi ki aktif olarak Netflix diyebilirim ama ara sıra Dizipal sitesini de kullanıyorum. 0 1 Yorumla sinefilim +1 yıl 2. Netflix diyebilirim ben de. Yorumla
plasticwings Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 48% +1 yıl Ben de bütün bölümler yüklendikten sonra açıcam exxen 😁 0 0 Yorumla
croapoll Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Netflix benim daha çok dikkatimi çekiyor çeşit çok çünkü 0 1 Yorumla sinefilim +1 yıl Aslında artık hepsi çeşitliliğini artırdı. Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Disney Plusss 0 1 Yorumla sinefilim +1 yıl Evdekiler almış ama ben daha açmadım hiç. Yorumla
FotografciBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl E hiçbiri 0 2 Yorumla sinefilim +1 yıl Ne izliyorsun peki? Yorumla FotografciBeyy +1 yıl Youtube ya da tv genelde podcast dinlerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Netfilix genellikle
Netflix ve BluTV üyeliklerim var ama genelde Netflix'te takılıyorum. şu an Stranger Things dizisinin ilk sezonundayım..
İlk sezonlar sürükleyici ama son sezonları beni sarmadı.
Bakicaz artık
the witcher izledim :D
simdi izleyecek bir dizi arıyorum
Yeni sezonu geldi mi onun?
3. sezon mu. bulamadım hocam
Tabi ki aktif olarak Netflix diyebilirim ama ara sıra Dizipal sitesini de kullanıyorum.
2. Netflix diyebilirim ben de.
Ben de bütün bölümler yüklendikten sonra açıcam exxen 😁
Netflix benim daha çok dikkatimi çekiyor çeşit çok çünkü
Aslında artık hepsi çeşitliliğini artırdı.
Disney Plusss
Evdekiler almış ama ben daha açmadım hiç.
Netflix’ten şaşmak yok.
E hiçbiri
Ne izliyorsun peki?
Youtube ya da tv genelde podcast dinlerim