Diziler & Filmler Herkesin izlediği ama sizin yüzüne bile bakmadığınız bir "seri" film var mı? вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Yapay Zekaya Sor Örnek verecek olursam;Yüzüklerin EfendisiKarayip KorsanlarıHarry PotterHızlı ve ÖfkeliHobbitsBuz Devri Herkesin izlediği ama sizin yüzüne bile bakmadığınız bir "seri" film var mı? Cevapla Film Soruları Yüzük Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Listede Karayip ve hobbits var manita ile izlerim diye sakladıydım ama ocaktan itibaren izlicem artık xd 1 0 Yorumla
sinefilim Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 309 cevap paylaştı. Hızlı ve Öfkeli. Gerçekten sıktı artık, 10-15 film yaptılar. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Hayır popüler olan film serilerini izledim 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Linç edilebilirim, Ama Harry Potter i ilk sıraya koyabilirim.Akabinde, müthiş popüler olan hiçbir diziyi izlemiyorum, izlemek de istemiyorum.Örn. Lost, Games Of Thrones vb. 1 1 Yorumla johnyx +1 yıl Bir de tüm dünyayı etkisi altına alan Hızlı ve Öfkeli var.. İlkini izlemiştim, sonra tabiri caizse , gübresi çıktı. Fena uyuz olurum böyle yapımlara.Millet Yüzüklerin Efendisi demiş. O bir film değil, bir evrendir.. :D apayrı bir dünya. Yorumla
Venüs-34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Yüzüklerin efendisini izledim onlarin arasından sadece. Ama avatar i da izlemedim mesela. Bide pacific rim. 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Karayip Korsanları ve Yüzüklerin Efendisi serilerinin tek bir filmini bile seyretmedim.. 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 319 cevap paylaştı. Hobbit.. yüzüklerin efendisi… ilk aklıma bu ikili geldi… 1 0 Yorumla
Mari_ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl İzledim hepsini, izlenmeye değerdi ama onlar boşuna seri olmamışlar 1 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Bunların hepsini izledim iyi olunca izlerim 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 307 cevap paylaştı. Fantastik canavarlar olabilirÖrümcek adam gibi seriler 1 0 Yorumla
cazsever Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl Uzun zaman Harry Potter ve Star Wars’tu ama pandemide izledim 1 0 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Harry Potter. veeYüzüklerin efendisi... hiç sevemedim bu iki diziyi ya🙄 1 0 Yorumla
AtanamayanKurabiye Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Marvel serileri gibi popüler olan hiçbir yapımı izlemedim. Buna Harry Potter da dahil 1 0 Yorumla
Gökçem_m Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Harry Potter, yüzüklerin efendisi, ipman, hızlı ve öfkeli, Karayip korsanları 1 0 Yorumla
adaceylin_17 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl star wars harry potter hobbits yüzüklerin efendisi daha da var da yeterli 😀 1 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Seri film sevmiyorum ben. 1 kere izleyeceğim ve bitecek. 1 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çok fazla var şu an bunlar aklıma geldi :DX- MenBuz DevriTestere 1 0 Yorumla
pieta5 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Aralarında sadece Harry i ve buz devrini izledim gerisini izlemedim 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Star Wars sanırım.. Hiç izlemedim..#Vesselam 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Özel kanallarda izlenilen dizi ve yapımların bir çoğu. 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 731 cevap paylaştı. Star wars sadece 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Harry Potter, bir türlü çekmedi beni 1 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yüzüklerin efendisi , hızlı ve öfkeli 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hangi birini saysam bilemedim şimdi.. çok var 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Marvel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Listede Karayip ve hobbits var manita ile izlerim diye sakladıydım ama ocaktan itibaren izlicem artık xd
Hızlı ve Öfkeli. Gerçekten sıktı artık, 10-15 film yaptılar.
Hayır popüler olan film serilerini izledim
Linç edilebilirim,
Ama Harry Potter i ilk sıraya koyabilirim.
Akabinde, müthiş popüler olan hiçbir diziyi izlemiyorum, izlemek de istemiyorum.
Örn. Lost, Games Of Thrones vb.
Bir de tüm dünyayı etkisi altına alan Hızlı ve Öfkeli var..
İlkini izlemiştim, sonra tabiri caizse , gübresi çıktı. Fena uyuz olurum böyle yapımlara.
Millet Yüzüklerin Efendisi demiş.
O bir film değil, bir evrendir.. :D apayrı bir dünya.
Yüzüklerin efendisini izledim onlarin arasından sadece. Ama avatar i da izlemedim mesela. Bide pacific rim.
Karayip Korsanları ve Yüzüklerin Efendisi serilerinin tek bir filmini bile seyretmedim..
Hobbit.. yüzüklerin efendisi… ilk aklıma bu ikili geldi…
İzledim hepsini, izlenmeye değerdi ama onlar boşuna seri olmamışlar
Bunların hepsini izledim iyi olunca izlerim
Fantastik canavarlar olabilir
Örümcek adam gibi seriler
Uzun zaman Harry Potter ve Star Wars’tu ama pandemide izledim
Harry Potter. vee
Yüzüklerin efendisi... hiç sevemedim bu iki diziyi ya🙄
Marvel serileri gibi popüler olan hiçbir yapımı izlemedim. Buna Harry Potter da dahil
Harry Potter, yüzüklerin efendisi, ipman, hızlı ve öfkeli, Karayip korsanları
star wars harry potter hobbits yüzüklerin efendisi daha da var da yeterli 😀
Seri film sevmiyorum ben. 1 kere izleyeceğim ve bitecek.
Çok fazla var şu an bunlar aklıma geldi :D
X- Men
Buz Devri
Testere
Aralarında sadece Harry i ve buz devrini izledim gerisini izlemedim
Star Wars sanırım.. Hiç izlemedim..
#Vesselam
Özel kanallarda izlenilen dizi ve yapımların bir çoğu.
Star wars sadece
Harry Potter, bir türlü çekmedi beni
Yüzüklerin efendisi , hızlı ve öfkeli
Hangi birini saysam bilemedim şimdi.. çok var
Hızlı ve öfkeli izlemedm
Örneklerin hepsi ve daha fazlası.
Yüzüklerin Efendisi
Karayip korsanları
Sen neler kaçırmışsn
john wick
Marvel
Karayip Korsanları