Diziler & Filmler Son dönemlerde ekranlardaki en favori diziniz nedir? sinefilim Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Genelde izlemiyorum ondan benim net cevabım yok. Belki öneri olur da başlarım birine. Son dönemlerde ekranlardaki en favori diziniz nedir? Cevapla Dizi Soruları Nedir Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. İzlemeye değer bir dizinin kaldığını sanmıyorum. Zamanla TV'den soğuttular, uzaklaştırdılar. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. The witcher dizisi izliyorum 0 3 Yorumla sinefilim +1 yıl Yeni sezonu geldi mi onun? u Barış_LonelyForever +1 yıl 3. sezon daha gelmedi. ama 3. sezondan sonra henry cavill diziyi bırakacağı açıkladı sinefilim +1 yıl Kötü olmuş kanka.
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Mahkumu keşfettim İsmail Hacıoğlu oynuyor, dizi bitmiş ben yeni başladım.aktuel dizilerden gecenin ucundaya bakıyorum 0 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Şu sıralar Netflix'te Stranger Things dizisini izliyorum. Henüz birinci sezondayım ama dizi acayip sardı açıkçası... 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ne tv de ne de dijitalden dizi izlemiyorum , zamanım yok 0 2 Yorumla sinefilim +1 yıl Yoğun işlerin var anladığım kadarıyla. Yorumla kimleraldı +1 yıl Maalesef yoğunum Yorumla
Mgomleksiz4 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl Türk dizileri biraz saçma be garip geliyor bana o yüzden televizyon başına oturmuyorum 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl TV de sadece Yali Çapkını dizisine bakıyorum, sanırım bir süre sonra ona da bakmam. 0 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl yalı çapkını sarmaya başladı onun dışında dizi izlemiyorum 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Bu aralar pek dizi bakamıyorum maalesef. 0 1 Yorumla sinefilim +1 yıl Zaman bulmak zaten zor. Yorumla
Pisiannesi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bende yalı çapkını ve gelsin hayat bildiği gibi dizisine bakıyorum. Perşembe ve cuma tv izliyorum 0 1 Yorumla sinefilim +1 yıl Yalı Çapkını'nı bir arkadaşım yanımda izlemişti, fena değil gibi. Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Ekrandakiler değilde biten fringe e tekrar başladım, son dönemdeki diziler kötü 0 0 Yorumla
lilaaccc Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl aslında pek dizi izleyen birisi değilim ama camdaki kız sarıyor sebebsiz yere 0 1 Yorumla sinefilim +1 yıl Yok ya uzun uzun diziler, gram ilgimi çekmiyor. Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Dizi izlemiyorum ya artık 0 2 Yorumla sinefilim +1 yıl Uzun mu geliyor? Yorumla lilyyx +1 yıl Yok ne zamandır televizyon izlemediğimden Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Camdaki kız hoşuma gidiyor çok. 0 2 Yorumla sinefilim +1 yıl İzleyeni çok. Yorumla KıyametAlameti +1 yıl Aynen seviyorum, heyecanla bekliyorum. Yargı, Osmanlı, Selçuklu’da fırsat buldukça izliyorum ama nedense en heyecan verici Camdaki Kız dizisi. Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. House of the dragon 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İzlemeye değer bir dizinin kaldığını sanmıyorum. Zamanla TV'den soğuttular, uzaklaştırdılar.
The witcher dizisi izliyorum
Yeni sezonu geldi mi onun?
3. sezon daha gelmedi. ama 3. sezondan sonra henry cavill diziyi bırakacağı açıkladı
Kötü olmuş kanka.
Mahkumu keşfettim İsmail Hacıoğlu oynuyor, dizi bitmiş ben yeni başladım.
aktuel dizilerden gecenin ucundaya bakıyorum
Şu sıralar Netflix'te Stranger Things dizisini izliyorum. Henüz birinci sezondayım ama dizi acayip sardı açıkçası...
Ne tv de ne de dijitalden dizi izlemiyorum , zamanım yok
Yoğun işlerin var anladığım kadarıyla.
Maalesef yoğunum
Türk dizileri biraz saçma be garip geliyor bana o yüzden televizyon başına oturmuyorum
TV de sadece Yali Çapkını dizisine bakıyorum, sanırım bir süre sonra ona da bakmam.
yalı çapkını sarmaya başladı onun dışında dizi izlemiyorum
Bu aralar pek dizi bakamıyorum maalesef.
Zaman bulmak zaten zor.
Bende yalı çapkını ve gelsin hayat bildiği gibi dizisine bakıyorum. Perşembe ve cuma tv izliyorum
Yalı Çapkını'nı bir arkadaşım yanımda izlemişti, fena değil gibi.
Ekrandakiler değilde biten fringe e tekrar başladım, son dönemdeki diziler kötü
aslında pek dizi izleyen birisi değilim ama camdaki kız sarıyor sebebsiz yere
Yok ya uzun uzun diziler, gram ilgimi çekmiyor.
Dizi izlemiyorum ya artık
Uzun mu geliyor?
Yok ne zamandır televizyon izlemediğimden
Camdaki kız hoşuma gidiyor çok.
İzleyeni çok.
Aynen seviyorum, heyecanla bekliyorum.
Yargı, Osmanlı, Selçuklu’da fırsat buldukça izliyorum ama nedense en heyecan verici Camdaki Kız dizisi.
Yalı çapkını yargı üç kız kardes
Gelsin hayat bildiği gibi
House of the dragon
Bu aralar yalı çapkınına taktım ya