Selam KS ahalisi! Açıkçası hepimizin izlediği dizilerde beğendiği, keşke onun yerinde ben olsaydım diyerek özendiği karakterler olmuştur. Sizi kendine özendiren dizi karakterleri hangileri? Paylaşmak ister misiniz?

Selam KS ahalisi! Açıkçası hepimizin izlediği dizilerde beğendiği, keşke onun yerinde ben olsaydım diyerek özendiği karakterler olmuştur. Sizi kendine özendiren dizi karakterleri hangileri? Paylaşmak ister misiniz?

Yabancı dizi izlemedim hiç. 11.22.63 ile yabancı dizi izlemeye giriş yapayım dedim ama 2 saatlik bir film olabilecekken boşuna 8 bölüm çekmişler dedim ve izlemeye devam etmedim.
İzledikçe özenebileceğim karakteri olan bir dizi önerisi isteyeyim ama sıkmasın lütfen.
Lagertha ve Daenerys desteklediğim iki karakter çok güzel harcandılar. Ağlamıyorum şu an sadece Daenerys’in saçları kaçtım gözüme 😢 hayaller Lagertha, gerçekler Skyler
Kim fanı olduğumu söyledi yalan 🙄
Bir zamanlar fanıydım büyük ihtimal o zamanlara denk geldin yoksa tövbeliyim fan olmaya 😒
Tnx 😎
elbette var ercument çozer ve vendetta olmayi cok isterdim ve birde joker var has adamim ,❤️
Cevap
7Cevap
joker karakteri
Ben bir ara mahkum dizisindeki Barış Yesari’ye özenmiştim. Hatta bana 🤘🏻hareketini sevdiren karakterdi
evet lost dizisi john lock.. gotham dizisi Oswald Cobblepot
Tyler Durden, Patrick Bateman, Tony Montana, İnek Şaban, Joker, Batman, Venom, Dom Toretto, Tyler Durden, gene Tyler Durden, Recep İvedik, Deadpool, Wolverine, Marla Singer, Durden Tyler, Yaşar Usta, Tony Stark, Lucy, Walter Beyaz, Johnny Test, Johnny Brawo, (hayır aradığın johnny burada değil), Naber Müdür, Red, Gulyabani (Süt Kardeşler), Beyaz Yakalı Köle, Thor, Taxi Driver Travis ve son olarak Tyler Durden
Criminal Minds da ki doktor Reid. Hayrandim baya kendisine.
Michael Scofield adamım benim.
Herkes selenaya özenirdi ben hadese özenmiş perde takıp kötülükler kralı diye etrafta geziyordum
Bez bebek bin basar ona
@ayhankurt2022 Şakire teyzeye bayılırdım
Ruhsara ne dicen
Hatırlamıyorum o kadarını
Bebesin sen daha
@ayhankurt2022 19
Ergen işte
@ayhankurt2022 öyle diyorsan öyledir
Öyle abicim
Hayır olmadı olmazda...
Dizideki karakterlere özenirsek biz bizlikten çıkarız çünkü.
Film ya da dizi izlerken hiç hayal kurarak izlemedim valla.😄
Bize gerçek lazım.😄
Siz erkeklerde hep kadınlardan şikayetçisiniz..😄
Yani napak batsın bu dünya diye veryansın mı edelim idare edicek herkes birbirini...😄
Orhan baba bile o ara nasıl bi çelişkideydiyse.😄
İnsanın bi karar ver diyesi geliyo.😄
Dinleyim gönderinde.😄
Teşekkür ederim efem, ütü yaparken iyi gitti...😄
Aman yansa nolcaktı nasıl olsa kredi çekiliyomuş.😄😄
Yaa gerçekten bizde nasıl nankörüz yapılan iyilikleri göremiyoruz.
😄😄
Endişeye mahal yok.😄
Ah Walter ah piyasanın anasını şikmisti
Bide prison break vardı reis biz bunlarla büyüdük
Olmadı, kimseye özenmem
Oldu.
Sey Jackie Chan
Hayır
...
Walter White, Profesör, Berlin, Thomas Shelby...
Acemi cadı
jon snow
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?