Telefon Kulubesi.. 16 yıl önce kadar izlemiştim😅😅 bugün tekrar izledim

Telefon Kulubesi.. 16 yıl önce kadar izlemiştim😅😅 bugün tekrar izledim
Ben de izlemek istiyorum o filmi izleyip izlemediğimi hatırlayamadım. 😄
Yıllar önce bir film izlemiştim sonunu hatırlayamadım @abdurrahman00 bulmuştu benim için tekrar izlemiştim neydi ismi hatırlayamadım.
İdare eder bir filmdi, bilim kurguydu.
Tam benim konum :) sağol açtığın için. Ben mesela godfather filmini defalarca izledim ve hala arada izlerim. Filmin ilerleyişi, oyuncuların kalitesi, Mimikler, Mest ediyor beni. Yani sebebini bilmesem de izliyorum. Matrix defalarca izledim. Her izlediğimde başka bir şey yakalarım :)
evet..
mesela scream benim izlediğim ilk korku filmi 10 yaşımdayken arkadaşım bizde kalmıştı ve tv de denk gelip izlemiştik 😀 neyse o yüzden önemli bir filmdir benim için geçen sene tekrar izledim scream 1’i mesela :) yani tam 22 sene sonra
Cevap
40Cevap
Evet oluyor ve genelde böyle durumlarda fark ediyorum ki; çoğu şeyi yanlış hatırlıyormuşum😅
Evet mumya filmi geçen hafta izlemiştim
Evet çok izlemiştim
Evet, nostalji kulvarında en son V for Vendetta filmini tekrar izledim ve ilk defa izlerken kaçırdığım detaylar olduğunu farkettim. İkinci izlememde V'nin replikleri ile iki farklı kitabı okumaya karar verdim. Shakespeare'in Macbeth ve Alexandre Dumas'ın Monte Cristo Kontu eserleri..
Evet izlerim uzun aradan sonra izlemek güzel olur hafıza canlanır.
Telefon kulübesi filmini izlemiştim zamanında tek mekan filmi sadece seni oyalar hepsi o kadar
Evet hem de IMAX sinemada izlemek için kalkıp 150km gittim bir de dönüşü etti 300, yemesi içmesi sinema bileti 2 kişiye 500-600₺ oldu. Avatar filmi için. Seneye ikinci filmi bekliyorum abimle ona da gideriz inşallah
Avrupa muhabbeti -Europen Trip
izlemeyenlerin mutlaka izlemesini tavsiye ederim gül gül yarılacaksınız filmin ilk 10 15 dakikası sıkıcı ama ondan sonra son saniyeye kadar bırakmayacaksınız..
iyi seyirler..
Evde tek başına... oldların gözü yaşlı 🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧
Kabadayı ve Eşkıya senede bir kere. Üniversite de her sene Vizontele ve Gora izlerdik.
Biliyorum bu filmi. Hatırlattığın için teşekkürler bugün izlerim tekrar 😇 benimde bi 15 yıl falan olmuştur
Evet izlerim. Yeşil yol mesela tekrar tekrar izlenir özellikle Görünmeyen Misafir vazgeçilmez bir filmimdir.
Evet izlerim:) 2 gün önce malefiz serisini tekrardan izledim iyi ki izlemişim zaten unutmuştum çoğunu.
Im Legend filmini tekrar izledim çünkü günümüz filmleri önceki filmlerin tırnağı olmakta zorluk çekiyor.
İzlerim, hatta üzerinden çok uzun sene geçmesine bile gerek yok ☺️
Evet panik odasını izledim
İyi ki hatırlattın. Mumya Evi filmini izleyecektim ben 😅
Ben genelde eski dizileri severim örnek cennet mahallesi 😅😅
Evet izlediğim oldu korkunç bir film serisini izledim iki ya da üç defa bir kaç yıl ara ile
Sadece kült olanlari... Senede bir serileri izlerim.
İzlerim tabi ki, nostalji yapmayı severim.. Keyifli günler..
Çoğu filmi tekrar tekrar izlerim. Esaretin Bedeli izlemiştim yine yakın zamanda.
Birkaç senede bir Matrix serisini izlerim, benim için bir yaşam biçimi
Birkaç yılda bir tekrar tekrar izlediğim filmler var
Evet Hz. Ömer izledim bitirdim geçen gün 8 yıl önce izlemiştim
Bir ayağın çukurda desene 😆
Az kaldı🙁
Esaretin bedelini bazen açar tekrar izlerim..
Çok beğendiğim filmleri tekrar izlerim
Colin Farrel oynuyordu. Hatırlıyorum filmi
Defelarca izledigim çok filmler var
Bunu bende izlemiştim güzel film
Çok kez.
Unutmuşsam izlerim ki çabuk unuturum😅
İzledim tekraar
Lotr sürekli izliyorum
İzlediğim oldu
En son Dikey limit filmini izlemiştim
İzlerim.
Unuttgm icn izlerm
Çok sık tekrar yaparım dkdkdk
Film değil diziye tekrar başladım oda fringe
Karayip korsanları
Evet aynı heyecanı veriyor
İyi-Kötü-Çirkin izledim.. Clint bir başka..
İzledim izlerim
Evet izledim
Aynn izledim
Niçin izlemeyelim ki?
İzledim
Evet king Kong 😂
Evet izledim
hayır
Titanik
Harry Potter
Arada beğendiklerimi izlerim
Hayır