Netflix'in yeni dizisi Centilmen'de bir jigoloya hayat verecek olan Çağatay Ulusoy hayat erkeği olacak. Sence dizinin izleyenleri çok olur mu?
Ben kesin izlerim 😄 ve rol olması üzdü 🤭

Netflix'in yeni dizisi Centilmen'de bir jigoloya hayat verecek olan Çağatay Ulusoy hayat erkeği olacak. Sence dizinin izleyenleri çok olur mu?
Ben kesin izlerim 😄 ve rol olması üzdü 🤭
Kariyerini yanlış yönetiyor. Çöpçü bilmem neci saçma sapan rollere bürünüyor halbuki dış görünüşü ile ön plana çıkan birisiydi. Yakışıklı-başarılı-güçlü rolleri almalıydı. Nerede saçma sapan bir ş var hep ona kayıyor son bir kaç yıldır. Bir ara da ezik bir terziyi canlandıracaktı. Az çeksin pudra şekerini 🙄 kendi kendinin topuğuna sıkıyor.
Bence yanlış değerlendiriyorsun.
Sabit bir role bağlı değil, İsveç çakısı gibi her rolde oynayabiliyor ve her rolün altından kalkabiliyor.
Kağıttan hayatlarda öyle her ünlüyüm diyeni oynatamazsın.
Veya şu an ki canlandıracağı rolde.
İnanması zor olur iki karakterin aynı kişi olmasına.
Gerçek aktör budur işte.
Bence siz çok gereksiz pofpofluyorsunuz. Hele Hakan Muhafız en rezalet projelerinden biriydi. Senaryo kopuk kopuk, anlamsız , cevapsız bir çok hatalarla doluydu. Oyunculuğu güzeldi ama zengin kız fakir oğlan dizisinde bile oynasa daha iyi hit yapardı. Unutturdu kendini. Jigolo ne ya.. tabi hekresin bakış açısı bir olmak zorunda değil herkese hitap edemez kimse zaten. Sizin yanlışınız benim doğrum, benim doğrum sizin yanlışınız.
🌺🌺😊
Olsun. Yakışır. Zaten jigolo olanlar da onun gibi vücutları tipi var. Ayrıca jigololuk yapmadığını nereden bileceğiz? Birçok ünlü kadın hep zengin erkeklerle birlikte oluyor.
Cevap
37Cevap
Hayat erkeği mi? Vay be ne değişik.
Severek izlerler ne tepkisi :D yakışıklı olunca bir şey demiyorlar
Netflix platformuna ilk Türk dizisi çekilecek artık Türklerde bu platformda olacak denildiğinde sanattan vs anlayan insanlar oh be sonunda Türkiyedeki gibi saçma sapan aldatma, bel altı hikayelerin dolu olduğu diziler yerine çesitli kurgularda, sağlam senaryolu diziler çekileceği düşünüldü ama sonuç tamamen hayal kırıklığı çünkü Netflix kurulma amacından çok saptı.
Netflix'deki Türk dizilerinin birçoğunun konusu hep cinsellik, aldatmalar vs üzerine kurulu ve dizilerdeki sevişme sahnelerini daha açık çekiyorlar diye sadece para alıyorlar insanlardan.
Bizim insanımız libido konulu dizileri sever yani Çağatay'ın bu dizisi çok kötü de olsa sırf vücut görmek için izleyecek kadın ve erkekler olacaktır. Fan diye tabir edilen fanatik kişiler zaten ne yaparsa yapsın o kişiyi savunmaya devam ederler yani bir kaybı olmaz Çağatay'ın.
Ne tepki alacak bayıla bayıla seyrederler😅😅😅😅
😄
Nedeni gerçekten olsa ile senin gidecek olman sanırım😄
Çok ayıp 😄
Kınıyorum seni.
Hahaha😄
Kesinlikle izlicem merak ediyorum şimdi 😂gerçi Türk dizi ne bekliyorsam
Çıktığında haber veririm djfkg
Olur olur izlerim 😂
Tepki almak şöyle dursun, daha da bir sevilir bence.
Değerinden bir şey kaybetmez, çok güzel öpüşüyor, muhakkak izleyeceğim
Kücüklük askimdi... ama dizileri bana hitap etmiyor
Hayat kadını bile olsa onu yadırgamayacak kadınlar var
Kabul ettirilme şekline bağlı; şu toplumda yaptığının doğruluğu değil önemli olan.
Oyuncu sonuçta. "Bugün bahçıvan olursunn yarrııınn kraall olursun".
Jon Berthnal'da daha yeni American Gigolo olmuştu. Bu aralar popi herhalde. :D
Adi i Feriha koydumda ki halı en iyisiydi diğerlerini pek sevmedim bunu da merak ettim umarım iyidir 😂
Bir Jigolonun Günlüğü ve Toy Boy dizilerinin karıştırılmış hali falan olur bence
Kendisi de sevenleri de umurumda değil
iyi olmuş, hakan muhafızda da karı kız peşinde koşmaktan yorulmuştu, şimdi elinden geldiğince pompalasın.
Ne tepkisi ben izlerim hsjshshsh
İzlemem diyen cehennemlik fkflg
Shsjsjsjjw
Pek dizi izleyen biri değilim. izlemeyeceğim bunu da.
Bugün jigolo, kardeşim derler, yarın beyefendi derler bu öyle bir sektör 😃
Zaten jigolo tipi var onun için bu tipleme bence karakterini yansıtan tipleme olur..
Acaba detaylı verecekler mi 🙄 ona göre boşuna izlemeyelim
oo izleriz xmxmsmwlğq
😄
Benim açımdan sorun yok 😂🤭
😄 Yalnız değilsin emin ol dkfkg
Yalnız olaydım iyidi tek ben izlerdim 😋
Detayı görmedin sanırım hıh dkfkg
Haha bazıları dizede cinselliğe karşı ya ondan dedim onlar atlardı iştee
😂😂 komik geldi soru. İzleyenler olur
İzlersin sen 😃 üzüldüğünü de hiç sanmıyorum 😂😂
Rol olmasına üzüldüm dedim dkdkgk.
Kare jeton 😄
😂😂
Gerçek bı olay değil kurgu. Bu yüzden tepki alacağını zannetmiyorum. Oyunculukla bende ilgileniyorum ajanstan bı sürü rol geliyor hepsi ayrı ayrı karakterler. Oyuncu olduğumuz için yapmak zorundayız işimiz çünkü
Niye alsın ya adam oyuncu rol işte
Boyle bir rolu kabul etmesi oldukca trajikomik bu rolleri daha alt safhadan kisiler oynamali
Jigolo olmak Moda olur bundan sonrasında tamam artık.. memlekette ahlak bırakmadılar ya.
Nezaman çıkacak net izlerim bu arada?
Tarih belli mi
Detaylı bilgim yok maalesef
Hmm pekii yinede teşekkür ederim
Rica ederim 😊
Sanmıyorum alıştık artık bunlara.
Yakışır Çağatay abime cillop gibi adam
Bu dizi izlenir
Darısı olamayan arkadaşlara
Severiz böylesine dizi-film'leri 😂
365 gün gibi film olucaksa tepki almaz 😀
Hayat erkegi her erkegin hayali meslek vur ve kazan