Titanik filmindeki; "Sen atlarsan ben de atlarım" repliğinin gerçek bir hikayeye dayandığını biliyor muydunuz?

Merhabalar Herkese 🎥🍿

Titanik filmindeki; Sen atlarsan ben de atlarım repliğinin gerçek bir hikayeye dayandığını biliyor muydunuz?

Titanik filmindeki büyüleyici aşk hikayesini bilmeyen yoktur. Zamanın en meşhur filmlerinden biri olan Titanik'de hafızalarımıza kazınan "Sen nereye ben oraya" veya Türkçe çevirisiyle "Sen atlarsan ben de atlarım" repliğinin gerçek bir hikayeye dayandığını biliyor muydunuz?

Titanik filmindeki; Sen atlarsan ben de atlarım repliğinin gerçek bir hikayeye dayandığını biliyor muydunuz?

Geminin battığı esnasa herkes kurtulmanın bir yolunu ararken birbirine sarılıp ölümü bekleyen bu yaşlı çifti hatırlarsınız. İşte bu çift Isidor Straus ve Rosalie Ida Blun ismindeki gerçek Titanik yolcuları.

Ida Blun kendisiyle beraber kocası da cankurtaran teknesine binemediği için tekneye binmeyi reddetmiş ve o meşhur repliğe ilham olan cümleyi söylemiş;

"Birlikte yaşadığımız gibi birlikte ölürüz"

Çok etkileyici değil mi? 🥺❤️

Titanik filmindeki; "Sen atlarsan ben de atlarım" repliğinin gerçek bir hikayeye dayandığını biliyor muydunuz?