Yalnız film izlemenin tadı alan insan asla biri ile film izleyemiyor.
Filmi bıraktım sonra izliycem, konuşma sohbet muhabbet sevmiyorum ben, tek başıma her şey daha ayrı güzel.
Yalnız film izlemenin tadı alan insan asla biri ile film izleyemiyor.
Filmi bıraktım sonra izliycem, konuşma sohbet muhabbet sevmiyorum ben, tek başıma her şey daha ayrı güzel.
Hem sinemada hem evde tek başıma izlemeyi daha çok seviyorum. Yanımda birisi olduğu zaman çok fazla kafa açıyorlar çünkü. Filme odaklanmakta sıkıntı yaşıyorum o zamanda.
Evdeyse yalnız film izlemek sinemaysa biri ile film izlemeyi tercih ederim yanımda biri olunca sonra muhabete dalıyoruz izlediğim filmden bir şey anlamıyorum o yüzden yalnız izlemek daha güzel hele birde evdeysen
Bazı filmleri yalnız izlemek daha güzel oluyor. Felsefik, psikolojik gerilim gibi. Onun dışında aksiyon olsun korku filmleri olsun arkadaşlarla izlemek daha keyifli geliyor bana.
Film bitene kadar gıkım çıkmaz bitince de şurası neydi burası neydi diye konuşmayı severim. O yüzden yanımda biri olsun isterim ama mümkünse o da sussun 😂😂
Olması gereken bu 😄
Bazıları susmuyor. Durdurup filmi mi izleyelim seni mi dinleyelim kanka dediğim olmuştur 😂
Ahshsh ben ben ben
Çok yapıyorum bunu, konuşman bittiyse film izliycem diyorum.
Bir de çeneleri filmin en can alıcı yerinde açılıyor işin garibi 😂
Yalnız izlemek en güzeli bu yüzden.
Kendin gibi birisiyle izlemek çok güzel oluyor ama 😂 1.30 saatlik filmi 4 saat konuşmuşluğumuz var
Cevap
15Cevap
Tek seçeneğim var zaten 😅 yalnız izlemeye devamke.
Sevgili izlemek en güzeli
Biriyle film izlemeyi seviyorum ama sorun şu ki, 20. dakikadan itibaren uyuyorum 😄 Galiba günün yorgunluğunu film izlerken atıyorum 😳😱😄
Seninle film izlenilmez. 😄
Sinir krizi sebebisin. 😄
😄🖐️
O biri sevgilim olursa olur. Normalde de tek izliyorum
Yalnız izlemek. Heleki yeni bi hikayeye başladım. Harika birşeye benziyor. Sende dinlemek istermisin 😀
😄 Başında bul
Aaa nasıl yani sen böyle bir film izlemezdin 😄
Görüldü
Ne anlamak istersen.
Gidiyorum ben tadım tuzum yok pek bugün çavvv bebek. 😘🖐️
Biriyle izlemek daha zevkli, tek başıma film açıp izleme hevesim çok oluyor mesela açıp izleyemiyorum
Konuşmadan izlenecekse biriyle daha güzel oluyor aksi halde tek izlemek güzel
Yalnız izlemek ya da manitayla izlemek.
Manita asla biri olamaz 😂
yalnız başıma izlerken çok farklı keyif alıyorum ben ya
Yalnız izlemeyi daha keyifli buluyorum sinemada izlemiyorsam.. Keyifli geceler..
Yani izlediğiniz filme göre değişir korku filmi biriyle izlemek daha iyi olur aksiyon filmi tek izlemek daha iyi olur
ikisininde keyfi ayrı ama biriyle izlediğinde dikkat dağılıyor ve o kişiyle konuşuyorsun
İkisinin de keyfi bir başka.
Filmin konusuna göre değişir benim için
Kesinlikle tek başıma. Ben film ve kahvem mis
Yalnız seyrediyorum keyifli✌🏻
İkisi de olur
İkisi de
Yalnız
Yalnız
Biri ile izlemek
ikiside
Biri ile.
Yalnız film izlemek