Diziler & Filmler Bu korku karakteri çok yakışıklı değilmi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Filmin adı SinisterEthan hawke canlandırıyorİlk defa bir korku karakterini bukadar çekici buldum sizce de öyle degilmi? Bu korku karakteri çok yakışıklı değilmi? Cevapla Film Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bazı korku film karakterleri evet yakışıklı oluyor. Mesela Freddy'i ben öyle buluyorum. 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Ethan Hawke'dan daha yakışıklıymış. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha evet 😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Harry potter daki Snape daha yakısıklı 0 0 Yorumla
CEO_OF_GAQ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Değil 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Çirkin işte 🤮 Yorumla Soran +1 yıl Çirkinmi hshshsh Eminim senden çok daha yakışıklı Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Yav he he Yorumla Soran +1 yıl At fotonu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazı korku film karakterleri evet yakışıklı oluyor. Mesela Freddy'i ben öyle buluyorum.
Ethan Hawke'dan daha yakışıklıymış.
Hahahaha evet 😂
Harry potter daki Snape daha yakısıklı
ahahha he çok yakışıklı ya 😂
Değil
Niye
Çirkin işte 🤮
Çirkinmi hshshsh Eminim senden çok daha yakışıklı
Yav he he
At fotonu
Evet