O kadar koyular ki gözbebeği zar zor görünüyor ama çok da büyüleyici bence. Beyaz insanlarda bu kadar koyu bir göz rengi fazla yaygın değil. Şu Jeffrey Dahmer belgeselinden sonra fena çekici gelmeye başladı bana kendisi.
Güncellemeler
+1 yıl
Zeytin gözlü kumralım yaaa ask adam
Evan Peters'ın gözleri çok güzel ve tuhaf değil mi?
Kesinlikleee aslında on yıl önce ünlü olması lazımdı hak ediyordu ama kısmet bugüneymis aşırı çekici ya izlerken bi tuhaf oluyorum sanki karşımda gibi büyücü herif
belki de beğeniyorlardır nerden biliyosun? Mesela benim gözüm de seninkinden daha açık bi mavi bana da çekici gelmiyor neden çünkü bende de var sonuçta jdjsjej
Olabilir ama dünyanın çoğu bölgesinden insan tanıdım hepsi renkli gözlere hasta mesela Finlandiya renkli gözlü dolu ama oradaki erkekler bile mavi göz seviyor sarışın oldukları için koyu saçlara düşkünler ama açık renk gözü daha çok seviyorlar mesela Cobie Smulders gibi kadınlar… Asya ülkelerinde hiç mavi göz olmadığı için seni gören direk aşık olur mesala onlarda bizden beter renkli göz manyaklığı var😂
Yani benim çevremde pek göz rengi umursayan yok karadenizde renkli göz ve kahverengi gözlü insan sayısı eşit burada bi kesim dindarlığa bakıyo dindarsan çekici geliyosun bi kesim de fiziğe güzelliğe falan göz rengi buna dahil mi bilmiyorum görmedim ama vardır heralde renkli göze önem veren kdksjdkjd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben Tate longdon rolü ile tanıdım beni de gözleri etkilemişti çok karizmatik bi adam ya ve çok yetenekli
Evet ask adam
Kesinlikleee aslında on yıl önce ünlü olması lazımdı hak ediyordu ama kısmet bugüneymis aşırı çekici ya izlerken bi tuhaf oluyorum sanki karşımda gibi büyücü herif
Evet çok farklı ve tuhaf bi çekildiği var
Supernatural dizisinde insanların içine şeytan girince gözleri böyle oluyordu
İşte tuhaf dememin sebebi buydu çok gizemli görünüyorlar
Sana çok mu güzel geliyor
İnsana kendinde olmayan şeyler her zaman daha çekici gelirmiş jrjrjf
Yoooo. Kara kaş kara gözlü kadınlar benim gözlerimi beğenmiyor
belki de beğeniyorlardır nerden biliyosun? Mesela benim gözüm de seninkinden daha açık bi mavi bana da çekici gelmiyor neden çünkü bende de var sonuçta jdjsjej
Beğenenler anonimden sulanıyor
Alttaki resmi daha iyi. Yok yahu sevimli bir çocuk, biri büyü yapmış heralde gözler kaymış
nası kaymış jdjd
Bildiğin üst fotoda pörtlemiş gibi bakıyor sanki, karşıda bir hortlak silüeti var gibi
ben onun o pörtlek gözlerini yerim yaa ask adam çok karizma bence oyunculuğu da çok iyi
Gandalf nasıl sence?
10 kg sakala rağmen adam karizma
Ak sakallı bi dedemiz rüyalara giren cinsten dkekjd
Yok yahu tüm aktörlere yüz basar
Bence güzel değil renkli göz daha hoş duruyor keşke bende babama benzeseydim
Benim gözlerim de açık mavi ama renkli göz bana hiç çekici gelmiyor insan kendinde olmayana çekilirmiş derler ya doğru bence o kdkskdkd
Olabilir ama dünyanın çoğu bölgesinden insan tanıdım hepsi renkli gözlere hasta mesela Finlandiya renkli gözlü dolu ama oradaki erkekler bile mavi göz seviyor sarışın oldukları için koyu saçlara düşkünler ama açık renk gözü daha çok seviyorlar mesela Cobie Smulders gibi kadınlar… Asya ülkelerinde hiç mavi göz olmadığı için seni gören direk aşık olur mesala onlarda bizden beter renkli göz manyaklığı var😂
Yani benim çevremde pek göz rengi umursayan yok karadenizde renkli göz ve kahverengi gözlü insan sayısı eşit burada bi kesim dindarlığa bakıyo dindarsan çekici geliyosun bi kesim de fiziğe güzelliğe falan göz rengi buna dahil mi bilmiyorum görmedim ama vardır heralde renkli göze önem veren kdksjdkjd
Çok sevimli suratı var
Evetttt 😍
iki fotoda da farklı biri var sanki
Alttaki biraz daha genç fotosu çok tatlı diye paylaştım tam bi civciv yaaa 🍯💛🐣
gençliğinde tatlıymış baya
Benim için her zaman tatlı 😍
Tam bir Hz. Muhammed maşallah..
Sen göz görmemişsin
gördüm işte jddjd
Bak sana söylim deli gözü o. Pek tekin değil
çok yazık
Neden
bir erkek olarak böyle düşündüm
Tamam da ne alaka
alaka değil fikrimi söyledim ya
Neden yazık onu da söyle o zaman. Söylemezsin çünkü sadece yorum yapmak için yorum yapıyorsun
kalbini mi kırayim illa düşüncemi söyledim sadece allah allah ya
bi sg
hiç yakışıyor mu bir kıza sg demek
Yakışıklı