Bu ülkede halen bir çok insanın mevcut siyasi, kültürel ve ailevi etkilerle birlikte mafya ve çete özentisi olduğu gayet iyi biliniyorken yine tutardı. Çünkü, böyle bir dizi senaryosunu kafaya sabitleyebilecek yığınla kütle var memlekette.
1 Kurtlar Vadisi 2 Ezel. Bu diziler ne kadar bitmiş olalı yıllar olsa bile herkesin dönüp hayranlıkla 1. bölümden izlediği ve tekrar tekrar bitirdiği iki dizidir.
Yeniden çekilse tutar, gösterimi sona ermiş bu iki dizi bile şu an Youtube kanallarında ki izlenme sayısını görseniz dudağınız uçuklar :D bir de yeniden çekildiğini düşünün :D
Aslında devamı çekildi bunun Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adı altında Allah için o dizi de çok güzeldi ama hem oyuncuların bir çoğu rahmetli oldu hem de RTÜK denen saçma bir kurum var özgünlüğü bozan. Bu yüzden tutmasına tutar da ilk 97 deki tadı alamazsınız
Yunus Emre Yıldırımer aslında böyle bir diziye çok uygun. Farklı bir mafya dizisinde başrolü çok iyi taşır. Neyse şu an teşkilatta memati abisi ile oynuyor ahsjs. Kurtlar vadisi yeniden başlasa tutardı bana göre. Şu an bile parça parça videoları milyonlar izliyor
Ileride şu son 10 senemizi bir dizi yapmak istesinler bunun gibi en az 3 tane kurtlar vadisi senaryosu ve fazlası cikar icerisinden. Malzeme çok memlekette
İnyernetten reklamsız izlerdim 😂 televizyon başına oturtamazdı beni 😂 Neredeyse 20 yıl önce çekildi bitti. Tekrar yapmaya gerek yok. Efsane olarak kalsın akıllarda 😂
En İyi Görüş