Doctor Who'da yeni doktoru beğendiniz mi? :D Ne zamandır gelse dediğim ve son bölümü izlerken son dakikaya kadar içimde o gelecek dediğim kişi geldi :D Dizi şimdi eski ihtişamına kavuşur diye bekliyorum :D

Doctor Who'da yeni doktoru beğendiniz mi? :D Ne zamandır gelse dediğim ve son bölümü izlerken son dakikaya kadar içimde o gelecek dediğim kişi geldi :D Dizi şimdi eski ihtişamına kavuşur diye bekliyorum :D

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beğendim.
Her zaman Matt Smith favorim olmaya devam edecek :) ♥️
David Tennant'ın yanına yaklaşamaz o. O
bu doktor who neden her sezon değişiyo senelerdir çözemedim yani ergenken cnbc-e’de izlerdim bunları 😀
Aslında rejenerasyon geçirmesi ilk doktor William Hartnell'ın rahatsızlanması yerine dizinin devamlılığını sağlayarak ana karakteri değiştirmeleri için ortaya çıkmış bir şey. Her sezon değişmiyor hikayeye göre değişiyor. David Tennant yanılmıyorsam 3 yıl doktor rolünde kaldı. 2. sezonda gelmişti.
hm ben her sezon diye hatırlıyorum ama
İzlediğim dizi :D David Tennant sezonlarını kaç izledim bilmiyorum :D aralarında en iyi doktor da David Tennant'tır bana göre
o söylediğin hangi who? mesela benim en çok hatırladığım şu resimde ki sağdaki
Bahsettiğim de o zaten ;)))
sağda ki o mu 😂
evet :D
David tennant 70. Yıl özel bölümler için burada 14. Doktor david değil maalesef 😥
Öyle deme kalbim kırılır hasta olurum yatak döşek yatarım :o
Mayıs ayında ncuti denen eleman olcak diye resmi açıklama olmuştu sonra bu david muhabbetine çok sevindim galiba ters köse yaptılar dedim ama david'in özel bölüm için catherine tate ile gelcegi kesindi zaten sonra davidle siyahi doctoru yan yana görünce beraber dedim öyle herhalde en son zaten siyahi doctor disney+ a gelmesiyle alakalı doctor who'nun reels atmışlar 😅 reelse de ben yeni doktorum diye giriyor 3 bölüm falan görücez davidi bende çok umut ettim ama of of sjdn
Catherine Tate gelmesin 🤣 hiç sevemedim onu Amy olur Clara olur üzüldüm ters köşe yaptılar diye sevinmiştim ben de kaç kişiyle Instagram fan sayfasında jodie yüzünden tartıştım mahvettiler diziyi Mistress gibi güzel bir seçim olmadı Jodie her defasında da David Tennant geri gelsin demiştim diziden soguttular zevk almadan izliyorum ben ki 60 lardan bu yana tüm bölüm filmleri arşivimde tutuyordum Peter Capaldi ile birlikte arşiv yapmayı bıraktım açıkçası ☺️
David ve matt favorilerimdi peter ile beraber ufak sogumaya başlamıştım ama yine clarayla beraber götürüyorlardı clara gittikten sonra peter hiç sarmadı zaten ondan sonra iyice yıkıldı dizi bende ya ne eski tat ne tuz var 😂 şu 3 özel bölümde david canlandırır umarım bizi eski yapımcılar falan geri dönmüş sanırım yine düzgün bir şeyler bekleme umudundayım 😂😂
En son da feminizm mesajları vermek için mahvettiler diziyi arkadaş ana karakteri canlandırabilecek oyuncu seç kadın erkek siyahi müslüman ne fark eder. İlla kadın karakter olsun diye kastırıp diziyi mahvetmeye ne gerek var. İnşallah içine etmezler gene
inşallah bekliyoruz bakalım disneyden izleriz artık :D
Disney+ dan mı yayınlanacakmış
2023 de yeni sezonlar disney de yayınlanacak işte Ncuti, 14. doktor, bunun haberini verdi önceki sezonları da yüklerler herhalde.
Ooo süper o zaman :D bak bundan haberim yoktu
aynen çok iyi oldu bu da :D
Şu Marvel filmleri de hemen düşeydi iyiydi ama devletimiz sağolsun
evet ya maalesef bekliyoruz, para veriyoz yine bekliyoz :D
Doctor Strange ve Thor'u başka sitelerden izledim rezalet bir durum :D
Bende aynı şekilde :D geldiler disneye galiba ama izlemem tekrar herhalde
Hayır zaten bunun için Disney aldık :D Netflixi kapattım :D artizlik yaptım ben Disney alacağım diye :D
bizde arkadaşlarla ön siparişte aldık 1 yıllık ya :D :D pişman değiliz ama içeriği arttırsalar en azından iyi olacak :D
biz de öyle aldık ben de Amazon Prime da var :D kafama göre açıp izliyorum bir şeyler de hepsi izlediğim şeyler :D
:D takılıyoruz ortaya karışık hiç bir şey Doctor Who ve diğer eski dizilerimin tadını vermese de :D
Pandemi kötü oldu bütün diziler bitti vs şimdiye bir çok dizi başlamış olmalıydı tık yok izleyecek bir şey bulamıyorum. En son Hobbit serisini yeni bitirdim. Güç yüzükleri bitti 8 bölüm. She-hulk çıktı 20 dk :D bu ne :D
Daredevilı görünce She hulku izleyesim geldi de yok girmeyeceğim hiç o toplara :D
Doctor Whonun son bölümü izlemedim 2 gün çıkmış onu izleyheyim :D
25 inde düştü :D şehir dışındaydım geldiğim gibi izledim :D iyi seyirler sana :D
Sağ olasın abi :) Ben izlemeye kaçayım iyi geceler sana :D
Eyvallah sana da iyi geceler kardeşim
Beklediğin Tennant reyizse bekleme. Siyahi bir abi yeni doktormuş. Beklediğin siyahi abiyse bu yorum geçerliliğini yitirecektir :(
ben olsam son bölümü izlerdim :))) bölüm sonunda öyle bir ipucu koymuşlar ki her şey mümkün diyesi geliyor insanın :)))
Kadın doktordan sonra Doctor Who izlemeyi bıraktım 🤢
Hiç izlemedim
En sevmediğim doktor bu.
hangisi :)))
Tennant
İzlemedim hiç.