Arkadaşım çok tavsiye etti. Görsel beni ikna etti şahsen beni.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Arkadaşım çok tavsiye etti. Görsel beni ikna etti şahsen beni.
İyi güzel tavsiye ederim ama son bölümleri sıkıyor, biraz gereksiz uzatmışlar gibi geldi. Özellikle son 2 bölümünü tamamen izlemek yerine hızlandırma ile birkaç saniyede geçtim. 😄
Diziyi izledim. Genel olarak güzel bir dizi ve gerçek bir hikayeden uyarlandığı için ilgimi çekmişti. Çok fazla içeriğe girerek izleme zevkini baltalamak istemiyorum ama izlenir. Zaman kaybı değil kesinlikle.. The Serpent dizisini izlediysen, senaryo olarak onunla benzerlikler taşıyor..
iziyi izlemedim ama tavsiye ederim adamın gerçek hayatı çılgın, korka korka bütün hikayeyi dinledim dizisi da güzel çıkar bence, izleme cesaretim yok ama senin varsa izlemelisin
Dahmer'a mı yoksa Erşan Kuneri'ye mi başlayacaksın?
Görseldeki Erşan değil mi?
Dahmer ise şiddetle tavsiye ederim.
Düşünsene bir 50 yıl yakalanmadığını
31 yıl
Cevap
8Cevap
Aşkta dertler dahmer dahmerrr
Bebek ben de düşünüyorum ama karar veremedim
Görsel baya ikna edici gerçekten ben de tavsiye ederim😂
Bence eğlenceli olabilir. tavsiye ederim izlemenizi
Ben izleyemedim yengec ya🥺 ilk bolumde elendim ben. Dayanamadim. Normalde severim kesmeli bicmeli dizi/filmleri ama bunda dayanamadim. Sen izle eger cok kanli degilse dayanilir bir diziyse soyle bende geri baslayim.
Aslında izlenebilir, benim de dikkatimi çekti
Bir seri katilin biyografisi. Ben de niyetlendim ama su an dark izliyorum. Sonrasinda bakıcam
İzlerken bazen bunaldığım bir dizi oldu. Bazı bölümlerini, arkada sırf ses olsun diye açtım. Ama yine de tavsiye ederim. 🤷🏻
Görsel ikna ettiyse izlenir 😂 bende izlemedim abi beğenirsen tavsiyeni alırım.
izledim tavsiye ederim üstüne gerçek kayıtların olduğu programı da izledim ilgimi çekti
Ben de tavsiye üzerine başladım 2 bölümden ileriye gidemedim 😬
Annem beni izlerken gorunce nasil bunu izleyebiliyorsun, zevk mi aliyorsun bundan demisti. Ondan sonra izleyesim gelmedi. Hakikaten insanin psikolojisini bozuyor, etkiliyor bir sekilde.
İzlediysen güzelse yazsana ya bende başlasam mı kararsızım
İzlemedim, izlemeyi düşünmüyorum, rahatsız edici sahneleri vesaire izleyemem.
Övüyorlar ama inşallah fos değildir başladığım dizi bitince ona başlamak istiyorum
Ay ben izledim çok sıkıcı bide iğrenç sahneler var hassas mideler için çok iğrenç..
İzlemedim ve nedense şu görseli koymuş olman diziden soğuttu. 🙄 İzleme demek geldi içimden.
1. bölümde tahammül edemeyip kapattım aynı şeyi squid game de yaşamıştım bir de
izlemedim bana da sürekli izle diyorlar belki ben de başlarım bu gece
Psikolojik olarak etkileneceğim için asla izlemedim. Tavsiye falan da etmiyorum seri katil birisi..
gereksiz fazla uzatılmış ama ilgini çeken bir konu ise seri katiller izlersin sarar
belgeseli 3 bölüm orada dizide olmayan gerçekler de var onu da izleyebilirsin
evet çok guzeldı bence ben cok begendım ama izlerken iyi bir mide lazım hazmetmen zor olcak
2 günde bitirdim harikaydı 😍
Cem Yılmaz’ı izlemeye değer bulmuyorum
sağlam bir psikolojideyken izle
Evet cem yılmaz yine güldürüyor 😂
Evan çok yakışıklı
İzlemeye gerek yok bence, vakit öldürüyor
1. Bölümünü biraz izledim de beni sarmadı
Güzel izle Evanim oynuyor ya
3 bölüm seyretim, seyredebilirsin…
İzlemedim izlemekte fayda varsa izleyin 😀
Hiç izlemedim bilmiyorm.
İzlemedim ama tavsiye ederim 😄