3 gün üst üste izleyince insanın bütün dengesi kayboluyor. Meğer ülkede ne kadar çok psikolojik vaka varmış

3 gün üst üste izleyince insanın bütün dengesi kayboluyor. Meğer ülkede ne kadar çok psikolojik vaka varmış
Müge Anlı'yı 2 dakikadan fazla seyredemiyorum insanlar senelerdir nasıl her gün seyrediyorlar ya bir açıyorum izleyeyim 2 dakika sonra ruhum Daralıyor boğazımı sıkıyorlarmış gibi hissediyorum Hemen çeviriyorum kanalı. Ama program süper Müge Anlı'da çok başarılı bir kadın sunucu ona lafım yok. Keşke ben de öyle bir bordo bereli olsam her gün seyredebilsem😀
Reyting kaygısı güden bir programın %100 saf olmasını beklemek ahmaklık olur.. Bu yüzden bu tarz programları izlemediğim gibi yayınlanmasını da sakıncalı buluyorum..
İnsanı ümitsizliğe, güvensizliğe iterek paranoyak insan haline getirir..
Bu tarz vakaların olma ihtimali %0.01 iken herkes kendi yakınında, çevresinde bunları aramaya, şüphe duymaya başlar..
öyle bişi olsa ilk katili yakınlarda aramazlardı
@AléjateDeMí Koskoca ülkenin emniyet güçleri bir işe yaramıyor da Müge Anlı mı çözüyor her şeyi?
evet yaramıyor 5 yıldır dibindeki katili bulamadı o işe yaramaz polisler
@AléjateDeMí tamam
Müge’nin izleyeni günlük 2.000.000 ları bulunca gelen ihbarın haddi hesabı da olmayınca. Müge için gidip gördüğünü emniyete söyleyenlerde olunca polisin savcının işi kolaylaşıyor. Etkisi büyük.. 😂
Bu tarz programları hiçbir şekilde samimi bulmuyorum. Hepsinin casttan seçilmiş kişiler olduklarını düşünüyorum. Başarının reytingle ölçüldüğü bir platformda, hele ki acıyla beslenen bir toplumda ben kayıp birilerini falan bulduklarını çok düşük ihtimal olarak görüyorum.
Ülke de çok da psikoloji kaldığını düşünmüyorum 3 sayfa haberleri ritüelimiz olmuş haberler resmen hayvanlar belgeselinden beter en azından onların doğası izleyince huzur veriyor ama şiddetin dibine vurduk sıyırıyoruz milletçe Allah sonumuz hayır etsin🫣😒
Cevap
14Cevap
Vur vur dağcı komaandooo.
Kesinlikle öyledir nasıl dayanıyorlar hayret
Olabilir bence
Annem, tam bir bordo berelidir. Terliği de güzel atar, tam nokta atışı 😂
Is yerindeyim ve muge anli izliyorum Şu an 😅 bordo bereli miyim bilmiyorum ama her izledigimde yookkk yavvv bu kadarda olmamistir ya falan diyorum. 60 yasinda teyzenin komsusuna kacmasi gibi olaylar enteresan
Kriminal seviyorum, cinayet dosyaları olunca takipte oluyorum izleyememiş olursam da sosyal medya dan bakıyorum. Bence bazı konular tez gibi. İbretlik kusura bakmayın ama iyi ki müge anlı var..
Ben izlemiyorum şahsen mugeyi
Erkende uyanırım ama
İzleyince katili hiç uzakta arayamıyorum akrabalarım dan şüphe eder hale geliyorum
Ülkede ki gündüz kuşağı programları kapatılmalıdır. Bunları izleyenler boş insanlardır. Vakitlerini değerlendirmelidirler.
Babaannem geldiği zaman sürekli izliyor, babam da alıştı şimdi 🙄. Kanalı siliyorum telefondan izliyor bu sefer de. O yüzden hafta sonlarından bıktım.
İzlememe gerek kalmıyor bizim ev müge anlı programı gibi zaten her gün canlı izliyorum. Bu sabah kavga gurultuyle uyandım djdjd
Beennn yayın saatine kadar işleri bitirip kahvaltımı onunla yapıyorum. Hayatımda ki en eğlenceli saatler rjfjnf
Sevin tabi başka insanların egoları uğruna harcamayın zamanı
Evet kesinlikle çok zor her gün o hengame çekilir mi yaa🤦♀️😄
Bu tür programların kalkması gerekiyor tek temennim bu
Aslında ben çoğu şeylere inanmıyorum yani olan olaylara kurgu gibi geliyor bana
Bağımlılık yapıyor, tabi psikolojik olarak düşünürsek olabilir.
Ayda yılda bir bakıyorum bu seferde bırakamıyorum. Ne olaylar oluyor uvvv
Bordo bereli midir bilmem ama ciddi bir boşlukta olduğuna eminim
Kesinlikle, Müge A. Ve Esra E. sayesinde insanlardan iğrenir oldum.
Bunlar görünen yüzü görünmeyen yüzü bambaşka olurdu kesin
İşten gelip YouTube dan tekrarını izliyordum ne diyorsunuz siz be 😂
Bordo bereli midir bilmem ama ciddi bir boşlukta olduğuna eminim
Bırak bordo bereliyi ajan, mit üyesi olmuslar
Kadınlar olmuş bile valla :D ben bu güne kadar 1 saat bile izlemedim.
Hepsi piskolojisi bozulmuş kişiler Allah şükür öyle saçma çevrem ailem yok
Her konu da takıp edilmez ya. İlgi çeken konu var çekmeyen var..
Ben izleyince evden ses gelse kapı çalsa korkuyorum malsjdoskdjf
Ulkede o kadar cok psikolojik vaka olmasaydi bu adam nasil 20 yil iktidarda kalirdi?
Öyle belgeseller izledim ki muge anli hic bisey degil
ben olsam yasklarım milletin psikolojisini bozacak şeyler bunlar
Müge the yargi machine. Severiz
Tv ye bağimli olmayın bu kadar zararlı yaw
Anneannem bordo bereli olamaz tabiki de
Ben izlemiyorum
Valla her gece izliyorum:)
Sabahları Müge Anlı ikindi vakti Esra Erol 😀
benim babaannem hafta içi her gün izler hiç kaçırmaz
Izlemedim. hic hayatimda..
Cok izleyicisi var cidden ben izlemiyorum valla
Ne sandın ben FBI başvurusu yapıcam 🥳🤣🤣