Diziler & Filmler Sizin sevdiğiniz ama çoğu kişinin sevmediği bir anime karakteri var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Misaa Güncellemeler+1 yıl Hiro shishigami de var soru güncell Sizin sevdiğiniz ama çoğu kişinin sevmediği bir anime karakteri var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Yani anime diyince pokemon dalan dahil mi ya ben onları seviyorum 0 1 Yorumla TheŞekerlikMan +1 yıl Pokemon dahi 😅 Yorumla
Hatitler Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl hmm.. rias olabilir sonra.. kim olabilir hmm.. hunter x hunterde bi tane palyaçomsu vardı ismini hatırlayamadım onu seviyorum. d ve bide killuanın abisi 0 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Hisoka kank Yorumla Hatitler +1 yıl @IXARESXI haaa eyvallah teşekkürler ^=^ Yorumla IXARESXI +1 yıl Abisinin adını yine unuttum abv rica Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Anime izlemeye başlamak istiyorum valla iyice ama hangisinden başlıcam kararsızım sen izliyosan bi tane söyle bana iyi bi başlangıç olsun 0 10 Yorumla IXARESXI +1 yıl Jujutsu no kaisen Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 😂🤦🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl Darling franxx Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Aldım sağol ❤️ Yorumla IXARESXI +1 yıl Adama bak bizimkini tiye almadı Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Onu da izlerim 😂 Yorumla IXARESXI +1 yıl Kesinlikle izle Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Tamam 😂 Yorumla TheŞekerlikMan +1 yıl Bleach / Berserk / Kimino todoke / Ballroom Yorumla YanlızAdam412 +1 yıl darling in the franxxhorimiyaAo Haru Ridesword art onlinetokyo ghouloregairu Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İmmmm düşünüyorum Luffy diyebiliriz sevmeyeni de çok seveni de çok 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kaneki herhalde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yooo baya iyi bir karakter la o Yorumla curlyboyyy +1 yıl Tabi. d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yani anime diyince pokemon dalan dahil mi ya ben onları seviyorum
Pokemon dahi 😅
hmm.. rias olabilir
sonra.. kim olabilir hmm.. hunter x hunterde bi tane palyaçomsu vardı ismini hatırlayamadım onu seviyorum. d ve bide killuanın abisi
Hisoka kank
@IXARESXI haaa eyvallah teşekkürler ^=^
Abisinin adını yine unuttum abv rica
Anime izlemeye başlamak istiyorum valla iyice ama hangisinden başlıcam kararsızım sen izliyosan bi tane söyle bana iyi bi başlangıç olsun
Jujutsu no kaisen
😂🤦🏻♀️
Darling franxx
Aldım sağol ❤️
Adama bak bizimkini tiye almadı
Onu da izlerim 😂
Kesinlikle izle
Tamam 😂
Bleach / Berserk / Kimino todoke / Ballroom
darling in the franxx
horimiya
Ao Haru Ride