Bence Türk dizi tarihindeki en güzel diziler bunlar Ufak Tefek Cinayetler, Küçük Sırlar'da güzel ama seçeneklerde yok. Tabi Sihirli Annem, Selena tarzı diziler güzel olsada daha çocuklara yönelik diziler olduğu için şu an tercihim değil. Ezel'de başarılı ama bana hitap etmiyor öyle çok mafyatik filmler diziler ilgimi çekmez anlamamda konusunu bi o tarzda Kuzey Güney ilgimi çeker ama o da aşırı mafyatik değil o yüzden sıkmıyor.
Kurtlar Vadisi tabikide. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini’n cumhurbaşkanı Rauf Denktaş konuk oyuncu olarak gelmiştir. MİT’in hakkında açıklama yaptığı tek dizidir. Var mi böyle bir dizi başka?
Diğerleri çöp derken? Diğerlerinden hangisini kaç bölüm izledin de böyle bir itemde bulunabiliyorsun sen? Çöp dediğin diziler kaç sezon ekranlarda kaldï, Uluslararası olarak da ne kadar büyük etki yarattı bilmeden böyle bir yorumu sadece sana çok abartılı "canı isteyen canının istediğini vuruyor" diye düşünerek eleştiremezsin devlet içindeki ihanetleri, İstihbaratlardaki İllegal işleri konu edinen diziler bunlar hadi tüm bunları da geçtim
Sen sevmesen seveni vardır çöp dediğin diziler sezonlar boyunca yayın günleri değişmeden ekranda kaldığına göre sorun sende demekki sevmiyorsan da saygı... 💁♂️
Bu ikisini izleyen EŞKIYA dizisini de izlemeliydi aslında ben nickimden de anlaşılacağı üzere sıkı bir Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicisdim şimdi YouTube tan başa aldım 112. Bölüme geldim o denli sarıyor tavsiye ederim kurtlar vaidis ilk 97 yi bitirdiysen eğer 😂
Kurtlar Vadisi tabikide. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini’n cumhurbaşkanı Rauf Denktaş konuk oyuncu olarak gelmiştir. MİT’in hakkında açıklama yaptığı tek dizidir. Var mi böyle bir dizi başka?