Merhabalar Herkese 🎥🍿

Netflix şifresini eşe dosta verme zamanları artık geride kalıyor. Netflix, 2023'den itibaren şifre paylaşımının sona ereceğini açıkladı.
Siz şifresini arkadaşlarına verenlerden misiniz yoksa arkadaşından şifre alanlardan mı?
Merhabalar Herkese 🎥🍿

Netflix şifresini eşe dosta verme zamanları artık geride kalıyor. Netflix, 2023'den itibaren şifre paylaşımının sona ereceğini açıkladı.
Siz şifresini arkadaşlarına verenlerden misiniz yoksa arkadaşından şifre alanlardan mı?
Netflıx şifremiz sadece erkek kardeşimde vardı. Oda rahmetli olunca zaten onun profili öyle kaldı. Aynı anda 4 farklı profilden film dizi izliyoruz. Bizi etkilemez.
Başınız sağolsun
Allah razı olsun.
Kardeşlerim ile ortak kullanıyorduk bu üzücü oldu şu an :D
Aslında şirket açısından güzel bir karar ama bunu daha önce almaları lazımdı. Bir hesap ile kaç kişi aynı hesabı kullanıyordu yıllarca o yüzden objektif görüş yapacaksak eğer kendileri açısında iyi oldu ama bizim açımızdan da kötü oldu tabi ki...
Teşekkür ederim EİG için 😊
Ticari menfaatlerini düşünmek zorunda, şirketin bu adımı daha onceden atması gerekiyordu.
Bir üyelik alıp, 10 kişi ortak kullanıyor. Ayda 100 lira veremeyecek insanlar da Netflix'ten mahrum kalsın bir zahmet.
Zaten kimseyle paylaşmıyordum şifremi. Farkeden bir durum olmadı. Böyle ücretli aboneliklerde şifre paylaşımı yapmayı sevmiyorum. İsteyen olursa da reddediyorum..
Cevap
45Cevap
Verenlerdenim ben. Zaten doğru düzgün girip kimse izlemiyor ki ahah. Her içeriği nette mevcut
Abisi görüşü okumadın galiba. Zaten içerikle nette mevcut diyorum daha niye dileniyorsun. Gir netten izle napıcan net yerine netflixe girince üfleyerek mi izlicen
@MadagaskarAslanı nette nasıl bula biliriz acaba?
Ablacım sen neyi izlemek istiyorsun onu bi söyle bakalım
Moon Knight tüm bölümlerini Türkçe dublajlı izlemek istiyorum. Bide abla değil kardeşim olur. 20 yaşındayım.🙂
yabancidizici.net/dizi/moon-knight/sezon-1/bolum-1
Moon knight zaten netflixte değil, Disneyde. Buyrun iyi seyirler ablacım 🦁
Sol üst köşede dublaj ya da altyazı seçeneği var ayarlarsınız artık
Teşekkür ederim de ben hazır balık değil, balık tutmayı öğretmeniz istemiştim. Abicim 😃
Güzel olmuş gadası. Ama ben ücretsiz izliyorum.
İnatbox'dan falan mı?
Aynen ordan izliyorum
Ben de ajxjans
En güzeli 🙃
Bence güzel oldu.
Artık danaya girer gibi platforma giremeyeceğiz ha. Bana hava hoş, ilk zamdan sonra bırakmıştım kullanmayı 😁
Onu nasıl yapacak? Ben beleş geçinen bir insanım. Şifreyi alan yani 😂
Muhtemelen ekran sayısı düşer, birden fazla kullanıcı giremez
Netflix şifremi paylaşamayacak kadar yalnızım. sfskdkfk
Maga be :d
Hahaha 😂 kötü olmuş hani en azından aylık aboneliği yarı yarıya bölüşmesi iyi oluyordu
Sen yine iyisin çoğu para vermiyor ajxjsn
Kimsenin netflix şifresini almadım ya da kendi şifremi vermedim.
Ben veriyordum şifremi ajdjan
En yakın arkadaşın dahi olsa bence verilmemeli. Herkesin kendi özel ve kişisel alanı var. Telefon ve bu tür hesaplar da buna dahil. Ha arkadaşın gelir sana beraber izlersiniz anlarım ama bence kimse kimseye şifresini vermek zorunda değil yakın da olsa.
Orası öyle canım
Daha iyi oldu.
Bazi beleşçilere iyi oldu.
Ben netflix kullanmam. Google ya da dvd den izlerim..
2 arkadaş ortaklaşa kullananlar için kötü olmuş ama başkalarının Netflix hesabına çökmek için dilencilik yapanlar açısından da iyi olmuş.
Kimseye vermiyorum. Sadece evdeki cihazlarda oturum açıyorum. Benim için değişen bir şey olmayacak.
abonelik fiyatlarini dusurmek icin film ve dizilere reklam karari almisti. Sanirim netflix yeniden sekillendiriliyor.
Abarttılar iyice. Zaten dünya para alıyorlar, popüler içeriklerin çoğu yok. Fiyatları düşürsün millet de paylaşmasın eşle dostla
ben kendi hesabimi cok kullanmasam da kardesim ve arkadasim kullanirdi arada.. onlar icin kotu oldu ))
Benim için bir mahsuru yok da, şifre paylaştırdığım beybi görllerim ayrı hesap isteyecek hepsi 😂
İş çıkacak başıma ekstra.
Hadi ya:/ Kuzen beni eklemisti, iptal mi olacak simdi?
Ortak hesapları bilmiyorum ya sanırım bir hesaba farklı kişiler giremeyecek. Detaylı öğrenmek lazım.
Anladim.
Benim için iyi oldu bir sürü kişi otlanmak istiyordu
@Dördüncümurat4 🙄🙄🙄😱😱😱🤪🤪🤪🤪🌼🌼🌼😂😂😂😂😂
Netfliks te izleyecek dizi , film kalmadı zaten Amazon a bakarız 🙃
Bana kötü olur hep baskalarının hesapları acık😄
4 yıldır kullanıyordum kapattım son zamlardan sonra. iyice bkunu çıkardılar
Kendi açılarından iyi olmuş. Bizim açımızdan kötü
Ya zaten doğru dürüst dizi mizi de yok sinir etmesinler insanı bence.
Hay Allah kardeşimin hesabını kullanıyordum Filmleri bitireyim bari o zamana kadar
Zaten fiyatları yüksekti şimdi komple kapatma sebebi oldu
Zaten üyeliği durdurmuştum, artık pek umrumda değil.
Ben seyi anlamadim bunu yapacak da nasil yapacak nasil engel koyacak
Benim için sorun olmayacak ama kardeşim için olacaktır bu durumda. 😅
Benim için değişen bir şey olmadı. Yakın çevrem netflix kullanmıyor
Bok gibi oldu simdi ortak hesap kullanan herkes kapatır hesabını salın olm kullanalım iste mis gibi
Herkes üyelik alsın diye işte. Paraları mı bitti bilmiyorum.
farketmez bunu çözemezler biz yine kullanmaya devam ederiz
Benim için sorun olmucak. Alanlar düşünsün 😄
Ozaman neden 4 farklı cihazda bağlanabilirsin diyor tek kişi kullanıcaksa ne anlamı var o paketin
Valla ben üyeyim ama kullananlar kendi akrabalarına veriyormuş. Faturayı ben ödüyorum son uyarıyı yapıp çıkarıcam. Gelmesi de iyi oldu bu arada
Bizim burada cooktan baslamisti bu durum 😄 ama sükr bizim var hahaha kendim ödüyom ulan
Lese2deyken arkadaşım veriyordu ama para karşılığında. Ortak oluyorduk herkes 10 lira veriyordu
Zaten şifremi kimseyle paylaşmıyorum, kimseden de otlakçılık yapmam.. Keyifli geceler..
İlgilenmiyorum. Gereksiz pahalı. İstediği yöntemi kullanabilir
Ortak hesaplarımız var o yüzden pek etkilemedi beni
Kotu zaten pahaliydi arkadasimdan kullaniyordum uzdu bu jdjdjdj
Sevgilim sürekli vereyim gir izle der bi kere girip izlemedim açıkçası...
Uğradığım platform değil
Netflix pahalandı rabbitwep kullanıyorum ama paylaşılması bence iyi değildi ben kullandığımda paylaşmıyordum
Kötü tabiki bir hesabimiz var yaklasik 13 kisi birden kullaniyoruz
İyi oldu cidden arkadaşlarım şifre isteyip duruyordu onlardan kurtulmuş oldu
İyi olmuş ya isteyenlere yok diyemiyordum ajsja
Artık rahatsın ajdne
Aynenn 😂😂
Oha sen fenomensin 😂
Tabi efendim 😂
Maşallah
Takipçi sayın toplam üye sayısı 😂😂
O kadar yok ya ajdnwn
Var var baksana
netflix kullanmıyorum tatlım
Kullanmıyorum.
ablasının hesabını kullananlardanım
Disney netflix i bitirdi
İyice cılkını çıkardı artık bu ne böyle ya
Dizi ve televizyon izlemediğim için bana komaz.
Değişen bir şey yok benim için
Saçmalık o zaman çoklu üyeliğin manası kalmıyor
Alanlardanım😅 kötü olmuş
Kullanmadığım için sıkıntı yok
tamamen yasaklansa daha memnun edici olurdu
para vermem bunlara
kimseye vermiyorum zaten
Alanlardanim😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?