Başkalarının öneride bulunduğu dizi ve filmleri güvenip izler misiniz?

Başkalarının öneride bulunduğu dizi ve filmleri güvenip izler misiniz?

Selamlar,
Aslında o başkasının kim olduğu önemli benim için. Genel herkesin verdiği fikre saygı duyarım. Direkt olarak izlemem belki ama en azından onun için bir araştırma yaparım. Kimse bana kardeşlerim dizisini tavsiye etti diye izlettiremez misal.
Öyle gerçekten yani öz kardeşim bile önerse fragamana ve yapılan yorumlara bakmayı ihmal etmem yani ona göre karar veririm. :)
Hayır.
Fragman, izleyici yorumu ve konusu önemli.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum.
Bana öneren kişiden konusunu anlatmasını istiyorum ve ilgimi çekerse genelde izliyorum. Hâlâ listede tuttuklarım da var.
Bende öyle ve önerisiyle alakalı yorumları ve fragmana bakarım tabi ki bunlarda önemli. :)
Cevap
7Cevap
Önce bir fragmanına bakar araştırırım ondan sonra yoksa 2 saatim boşuna gitmesin
Kesinlikle öyle :)
🌝
Fragmanını bakarak film veya dizileri izleyip izlemeyeceğim karar veriyorum. Tavsiye tek başına yeterli değil benim için.
Bende hep yorumlarda öyle görüş yaptım ablacım kesinlikle öyle olmalı zaten yani kişiye güvenerek izlemek doğru olmaz sonuçta herkesin zevki kendine :)
Aynen.
Filmlerle aram yok.. İzlersem sadece zevkine güvendiğim kişilerin önerilerini izlerim..
Ben güvensem bile araştırıp izlerim valla :D
Bazen. Mesela bi arkadaşım anime önerdi hala 2. Bölüme geçmedim.
Evet o yüzden dikkat etmek lazım önerilenlere. Mesela ben imdb puanına çok önem veriyorum ve altına yapılan görüşlere :)
Hoşuma gitti ama üşeniyorum
Olabilir :)
İzlerim. Hadi bana korku filmi veya dizi önerin 💁🏼♀️
Biraz eski ama Evdeki düşmanı izledin mi bilmiyorum nedense o geldi aklıma gerçekten mükemmel bir korku filmi :D
İlgimi çekmezse izlemem.
Tabi ki direk izlemek yanlış olur önce bir araştırmak lazım..
Göz atarım beğenirsem izlerim
Bende öyle :)
Kimin önerdiğine bağlı :D
Ya ben önerirsem? jsjsjfk
Öğretmen :D izlerim kesin
Bende senin önerdiğin izlerim :D
Biliyorum 😁
Evet denerim güzelse devam
Fragmana bakarım önce abi :D
Kimin önerdiğine bağlı
Tabi :)
Hayır