Güncellemeler
+1 yıl
Başladım ama 7 den vazgeçtim 15 adet belirledim hergün 2 anime 2 şer bölüm pazar 3 anime izleyeceğim bugününküleri izledim bile
Arkadaşlar izleme listem baya kalabalık bende buna bir çözüm buldum haftada 7 gün var her gün 1 anime izlesem o gün o anime bitesiye kadar o animenin günü olsa o anime bitince başka anime yerini alsa böyle izlenilirmi animeleri karıştırma ve anlamama ihtimali var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zorlanırsın
Yok ya
Naruto Bleach izle bunlarda güzeller
Uzunlar ama gözüm kesmiyor
İnan başlıyınca ne ara bitti diyo insan yamyam gibiyim
Naruto spoiler vermeden ne anlatıyor bleach te yazsana ama izlediğin kadarinı kendi görüşünden
Naruto içinde bir canavar mühürlü olan bü yüzden dışlanan küçük bir çocuğu anlatıyor. Zaman geçtikçe bu çocuğun güçlenmesini anlatıyor. Bence zamanına değer ilk sezonu aşırı sarmasada shippudenden sonra bırakamıyosun şahsen benim hem en güldüğüm, hemde en üzüldüğüm animedir ekstra olarak anime tarihinjn hem en iyi villain grubu hemde en iyi villaini burada (spoilere girdiği için söylemicem) Onun dışında her karakterin bir amacı veya ideali olması (Boş karakter olmaması) Baya güzel, sonra karaktererin arkaplan hikayelri güzel izlemekten sırf uzun diye çekiniyorsan internete Naruto filler list yazıp fillerları atlayıp izle tavsiye ederim iyi eğlenceler dilerim
@uchih aslında konusuda hoşuma gitti ama ben filler olan bölümleride severim başlıyım ne olacakta one piece e ne dersin senin görüşün ne
One piece çok izlemedim pek bana hitap etmiyor ama bir bak istersen?
@uchih narutoya da one piece de başladım
@Mnu34 Nardo ile one Piece yi sal Bleach izle hazır yeni sezonu da gelmişken baya hyplanıyor insan
@Bana1caykoy üçünüde izlerim salmama gerek yok
edilir
Başladım ama 7 den vazgeçtim 15 adet belirledim hergün 2 anime 2 şer bölüm pazar 3 anime izleyeceğim bugününküleri izledim bile
guzel
Böyle daha iyi oldu
öyledir
İzlenir bence