Yani baktığımız zaman tiktokçusu youtuber'ı önüne gelen herkes film çekiyor artık beyaz perdede gerçekten bu işi hakkıyla yapan gerçek sanatçıları görmek neredeyse imkansız hale geldi.

Yani baktığımız zaman tiktokçusu youtuber'ı önüne gelen herkes film çekiyor artık beyaz perdede gerçekten bu işi hakkıyla yapan gerçek sanatçıları görmek neredeyse imkansız hale geldi.
Kendilerini tatmin etmekten başka bir şey değil yaptıkları, amaç yaptım demek.
Başarısız da olsa yaptım diyip ego kasmak...
Ben editörlük yapıyorum mesela kendimce kayıt ve edit bittikten sonra bile her seferinde beğenmediğim bunu izleyici sevmez düzelteyim dediğim yüzlerce açık buluyorum kendimde ve düzeltip bunu insanlara sunmayı planlıyorum.
Ama bu insanlar tek gecelik ilişki gibi iş çıkartıyorlar.
Amaç o anın zevkini almak, geriye dönüp baktıklarında, ben naptım demek yok asla...
Artık görmezden gelmek en iyisi.. Her oyuncu şarkı söylemek zorunda , her şarkıcı film çekmek zorunda gibi değişik prensipleri var sanırım.. İnsanları belli bir kalıba zorluyorlar. Ve insanlar artık bu saçmalıklardan çok sıkıldı
Herkesin film çekmek gibi bir zorunluğu yok tabik... her önüne gelen oyuncu şarkıcı oluyor buna cidden anlam veremiyorum 🙄bu filmi de ciddi anlamda merak etmiyor değilim hani🤔😄
Abi saçmaladınız iyice yav.
Birden piyasaya çıktınız temelde birbirine %80-90 benzeyen (hüzünlü başlar sonra hareketlenir herkes ortaya çıkıp alkışlayarak şarkıya eşlik eder hepsi bu) şarkılar yaptınız şimdi de film mi?
Tamam şarkılarınız birbirinin yan çarıydı falan ama sesiniz kötü değildi en azından.
Bırakın filmi de o işin uzmanları çeksin abicim ya
Cevap
8Cevap
Valla filmi olmayan bi ben kaldım he
Türk ifşa HD 😂😂😂
Öyle vurma nolursun 😂😂😂
Her önüne gelen film çekiyor zaten
Şarkıcı, popçu olan veya başka bir popülerliği olan herkes film çekmeye çalışıyor valla bende onu anlayamadım. Bence herkes kendi alanında kalmalı diye düşünüyorum..
Kim bunlar isimlerini bile duymadım çok şükür.
Herkes şarkıcı, yapımcı, yazar vs. Kendi işini yapana rastlamıyoruz sadece
Cekmek isteyen ceksin. Demek ki bi kitleleri var. Bence onlara bunu layik gormemeye hakkimiz yok.
Adamlar işini hakkıyla yapıyor bu gözardı edilemez, film konusu evet tartışmaya açık
Tüm film sektörünün kalitesinin düşüşü böyle oluyor işte
Filmimi cikmis nasil ya sarki sõyluyolar diye biliyodum yigenim dinlio bunlari Allah Allah 🙄🤔
Yani işte ülkemizin insanları napalım..
Bu arada bunlar kim ki ünlü müymüş? 🤔
Herkes şarkı çıkarıyordu, şimdi de filme geçiş yaptılar. Saçma sapan işler
Maksat kartvizitine bir de başrol oyuncusu yazdırmak olunca herkes eften püften bir filmde oynayabilir.
Bu tecavüzle anılan cocuk degil mı. Hakikaten reklamın iyisi kotusu olmazmıs cok yazık
Kul hakkına giriyorsunuz iftiranın gerçek olduğu henüz bilinmiyor lütfen bilip bilmeden konuşmayın
Yaw sizde iyice abarttınız film çekemezler diye bir kural mı var sizene merak edenler olmuştur belki adamların hayatını onlarda film çekmek istemişlerdir. Herkes çekmek zorunda filanda değil.
Kim olduklarını bilmiyorum ki
Türk sineması emin ellerde
Bende cekicem film benimki de çekilsin bana ne😄
Parası olan
Kendine güvenen çeker.
Kim bunlar yav😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?