Yeni macerada Yunan adasına kos'a gidiyor. Yapımını SugarWorkz ve TAFF Pictures’ın üstlendiği "Çakallarla Dans 6" 2 Aralık'ta vizyona girecek. Siz sinemaya izlemeye gidecek misiniz?

Yeni macerada Yunan adasına kos'a gidiyor. Yapımını SugarWorkz ve TAFF Pictures’ın üstlendiği "Çakallarla Dans 6" 2 Aralık'ta vizyona girecek. Siz sinemaya izlemeye gidecek misiniz?

Bazıları uzadıkça cıvıtıyor gibi bakalım bu nasıl olacak
Yunan adası maceraları olur gibi abi :D
Bence artık baydı sanki bu film
Bence de yani ama izleniyor ki sanırım çekiyorlar. Yunan adasına gitmelerinden ötürü reyting patlaması yaşanabilir. :D
Olabilir fragmanı izlemediğim için bir şey diyemiyorum ama erkekler seviyor😅
Evet ya bizim hoşumuza gidiyor bu seri :D
Aynen öyle 🌝😅
Cevap
4Cevap
bunlar bir kere de bozmıyorlar ya Buda güzel olur bence Fatma ve servet tjfjjffj
Favorim zaten o ikisi 😂 valla olmasa izlenmez ya 😂😂
Ben bu filmi sevmiyorum neresi güzel Allah aşkına.
Sen sevmiyorsun seveni var ki 6. Filmi çıkıyor :D
Puhu napim
😂😂
Daha önce bu filmde şafak sezer oynamıyor muydu?
Daha izlemedim de fragmanları görüyordum sevdiğim tarz değil komik değil bana dedemin fişi gibi filimler lazım ya da hükümet kadın.
İzlemeyeceğim ama umarım izleyenler beğenir
Evet umarım güzel olur bu seri
Hayır, olmayacak. Zaten tadı kaçtı. Bu kadar uzatmaya gerek yok.
Yunan adasında çekilmesinin sebebi de belki bu olabilir :D Sözde yunan adası tabi :D
Denk geldiğim zamanlar dışında hiç izlemedim 😃
O da iyiymiş :D
Tuhaf bir film sirf oyunculari icin izlenir, eskiden azda olsa senaryo sariyormus gibi yapar izlerdim ama simdi onun da kurtaracagini dusunmuyorum.
Bende öyle düşünüyorum ama sanki Yunan adasına gitmeleri reytingi yükseltecek gibi
Hiç izlemedim anlim şanlim gibide degil izlemem
Türü hoşunuza gitmiyorsa bir şey diyemem ama genel olarak bence de zaten erkeklere özgü bir film gibi
Yaa senin hoşuna gitmişse izle
Benim gitti tab izlemeyi düşünüyorum :)
Ovvv
Güzel olabilir :D hastasıyız dedeee
Hastasıyız gerçekten :D
djdj 😅
Umudumuz o yönde
Umarım güzel olur :)
Sevmiyorum böyle filmleri çok itici geliyor
Net sarar bu arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar